Kahraman ailesinin acı günü!

Gebze 29.08.2019 - 08:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kahraman ailesinin acı günü!

Gebze’nin önemli gazetelerinden Gebze Gazetesi ve Gazete Gebze’nin sahipleri İsmail ve Yunus Kahraman'ın annesi Emine Kahraman hayata gözlerini yumdu.

Gebze Gazetesi Kurucusu, Devr-i Alem program yapımcısı İsmail Kahraman ve Gazete Gebze İmtiyaz Sahibi Yunus Kahraman'ın annesi Emine Kahraman hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Giresun'un Espiye ilçesinde bulunan Espiye Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Emine Kahraman akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kahraman'ın vefatı aileyi derin üzüntüye boğdu. GİRESUN'DA DEFNEDİLECEK 97 yaşında hayata veda eden Emine Kahraman'ın cenazesi bugün Giresun'un Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.   Hedef Gazetesi olarak Merhume'ye Allah'tan rahmet, Yunus ve İsmail Kahraman ile sevdiklerine başsağlığı dileriz..
Gebze’nin önemli gazetelerinden Gebze Gazetesi ve Gazete Gebze’nin sahipleri İsmail ve Yunus Kahraman'ın annesi Emine Kahraman hayata gözlerini yumdu.

Gebze Gazetesi Kurucusu, Devr-i Alem program yapımcısı İsmail Kahraman ve Gazete Gebze İmtiyaz Sahibi Yunus Kahraman'ın annesi Emine Kahraman hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Giresun'un Espiye ilçesinde bulunan Espiye Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Emine Kahraman akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kahraman'ın vefatı aileyi derin üzüntüye boğdu.

GİRESUN'DA DEFNEDİLECEK

97 yaşında hayata veda eden Emine Kahraman'ın cenazesi bugün Giresun'un Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

Hedef Gazetesi olarak Merhume'ye Allah'tan rahmet, Yunus ve İsmail Kahraman ile sevdiklerine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.