Kahraman’dan Teşekkür Ziyaretleri

Siyaset 02.08.2018 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kahraman’dan Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman Gebze, Dilovası ve Darıca İlçe Gençlik Kollarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür etti.

Gebze, Dilovası ve Darıca’da ilçe gençlik kollarının yönetim toplantısına katılan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Partili gençlerin seçim döneminde gece gündüz durmadan çalıştığını söyledi. Gerçekleştirilen toplantılarda bir konuşma yapan Başkan Kahraman, “24 Haziran seçimlerinde gece gündüz demeden milletvekillerimizle birlikte çalışmalara katıldınız. Her seçim çalışmasında siz gençlerin izi vardı. 24 Haziran seçim sonuçlarında sizlerin sayesinde tarih yazdık. Kocaeli siyaset tarihinin sayfalarında AK Parti İl Teşkilatı adına genç AK Partililer olarak yerinizi aldınız.” diye konuştu. GENÇLER AK PARTİYİ İLERİYE TAŞIYACAK AK Parti’yi ileriye taşıyacak olan yine AK Partili gençler olduğunu vurgulayan Kahraman, “24 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımız  ‘İstikrar istiyoruz, güçlü bir hükümet istiyoruz’ dediler. Biz gençler olarak durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Rehavete kapılmadan, çok daha büyük bir enerjiyle çalışmamız gerekiyor. Seçim döneminde çalıştık gördük. Önümüzdeki süreçte eksiklerimiz varsa bu dönemlerde telafi etmemiz gerekiyor. Seçim döneminde İl Başkanımız, Kadın Kolları Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bu birlik beraberlikte emeği olan katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.       KÜBRA AKABALI  
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman Gebze, Dilovası ve Darıca İlçe Gençlik Kollarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür etti.

Gebze, Dilovası ve Darıca’da ilçe gençlik kollarının yönetim toplantısına katılan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Partili gençlerin seçim döneminde gece gündüz durmadan çalıştığını söyledi. Gerçekleştirilen toplantılarda bir konuşma yapan Başkan Kahraman, “24 Haziran seçimlerinde gece gündüz demeden milletvekillerimizle birlikte çalışmalara katıldınız. Her seçim çalışmasında siz gençlerin izi vardı. 24 Haziran seçim sonuçlarında sizlerin sayesinde tarih yazdık. Kocaeli siyaset tarihinin sayfalarında AK Parti İl Teşkilatı adına genç AK Partililer olarak yerinizi aldınız.” diye konuştu.

GENÇLER AK PARTİYİ İLERİYE TAŞIYACAK

AK Parti’yi ileriye taşıyacak olan yine AK Partili gençler olduğunu vurgulayan Kahraman, “24 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımız  ‘İstikrar istiyoruz, güçlü bir hükümet istiyoruz’ dediler. Biz gençler olarak durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Rehavete kapılmadan, çok daha büyük bir enerjiyle çalışmamız gerekiyor. Seçim döneminde çalıştık gördük. Önümüzdeki süreçte eksiklerimiz varsa bu dönemlerde telafi etmemiz gerekiyor. Seçim döneminde İl Başkanımız, Kadın Kolları Teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bu birlik beraberlikte emeği olan katkısı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

 

 

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.