Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için!

Darıca 28.10.2019 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için!

HAKKINI HELAL ET!

Barış Pınarı Harekatı sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun'a son görevimizi yerine getirdik. Darıca şehidini uğurladı. Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerin saldırısı sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Darıcalı kahramanımız Şehit Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun, Bağlarbaşı Merkez Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. On binlerce vatandaş kahramanımıza son görevini yerine getirmek üzere camiye akın etti. Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Kocaeli Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ile Haydar Akar, belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ve on binlerce vatandaş katılım gösterdi.       ŞEHİDİMİZİN BABASI DUYGULANDIRDI Kahraman şehidimiz Tahsin Sarıtosun'un babası Ramazan Sarıtosun, cenaze namazının hemen öncesinde içinden geçenleri şu sözlerle ifade etti; "Bunu hiçbir zaman unutmayın ki, benim Tahsin’im gibi binlerce Tahsin’ler var. Siz bir yere gidecek delik bile bulamayacaksınız. Unutmayın bunu, unutmayın. Bu ay yıldızlı bayrağımız var oldukça, Tahsinlerimiz var oldukça, bu milletimiz var oldukça kaçacak bir delik bile bulamayacaksınız ey hainler." Bu konuşmanın ardından duygu dolu anlar yaşanırken, kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz Sarıtosun, tekbirler ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarıyla ebedi istirahatgahı olan Nenehatun Şehitliği'ne uğurlandı. Hedef Gazetesi olarak şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar dileriz. Hakkını bizlere helal et şehidim.                    
HAKKINI HELAL ET!

Barış Pınarı Harekatı sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun'a son görevimizi yerine getirdik.

Darıca şehidini uğurladı. Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerin saldırısı sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Darıcalı kahramanımız Şehit Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun, Bağlarbaşı Merkez Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. On binlerce vatandaş kahramanımıza son görevini yerine getirmek üzere camiye akın etti. Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Kocaeli Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ile Haydar Akar, belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ve on binlerce vatandaş katılım gösterdi.

 

 

 

ŞEHİDİMİZİN BABASI DUYGULANDIRDI

Kahraman şehidimiz Tahsin Sarıtosun'un babası Ramazan Sarıtosun, cenaze namazının hemen öncesinde içinden geçenleri şu sözlerle ifade etti; "Bunu hiçbir zaman unutmayın ki, benim Tahsin’im gibi binlerce Tahsin’ler var. Siz bir yere gidecek delik bile bulamayacaksınız. Unutmayın bunu, unutmayın. Bu ay yıldızlı bayrağımız var oldukça, Tahsinlerimiz var oldukça, bu milletimiz var oldukça kaçacak bir delik bile bulamayacaksınız ey hainler." Bu konuşmanın ardından duygu dolu anlar yaşanırken, kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz Sarıtosun, tekbirler ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarıyla ebedi istirahatgahı olan Nenehatun Şehitliği'ne uğurlandı.

Hedef Gazetesi olarak şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabırlar dileriz. Hakkını bizlere helal et şehidim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.