Kaısiad’tan Yüzyıl’ın farkı

Spor 19.10.2017 - 12:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaısiad’tan Yüzyıl’ın farkı

KARS ARDAHAN IĞDIR SANAYİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ 2-0 YENİK DÜŞTÜĞÜ YÜZYIL HASTANESİ KARŞISINDA ZAFERE ULAŞMASINI BİLDİ:

Görkem Çiler Kurumsal basın turnuvasına son iki yıldır dahil olan ve gerek tribün desteği gereksede sahada verdiği mücadele ile renk katan KAISİAD ekibi Yüzyıl Hastanesi karşısında zorlanmasına rağmen zafere ulaşmasını bildi. KAISİAD TAM BİR EKİP Başkan Nasrettin Bavaş’ın bir an olsun yalnız bırakmadığı, dernek üyelerinin tribün desteği sunduğu, sahada birbirine destek olan oyunculardan kurulu olan KAISİAD ekibi Yüzyıl Hastenesi karşısında ilk dakikalarda oldukça zorlandı. Turnuvaların şampiyon adamı kazandığı kupalar nedeni ile profünvanına sahip olan Murat Aktaş’ın kaptanlığı yaptığı Yüzyıl Hastanesi ilk dakikalarda öne geçti. Net gol pozisyonlarda buldu ancak oyundan çabuk düştü. Takım ruhunu maçın tamamına yayan KAISİAD ekibi Yüzyıl Hastanesi karşısında etkili oynayarak sahadan 7-3 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
KARS ARDAHAN IĞDIR SANAYİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ 2-0 YENİK DÜŞTÜĞÜ YÜZYIL HASTANESİ KARŞISINDA ZAFERE ULAŞMASINI BİLDİ:

Görkem Çiler Kurumsal basın turnuvasına son iki yıldır dahil olan ve gerek tribün desteği gereksede sahada verdiği mücadele ile renk katan KAISİAD ekibi Yüzyıl Hastanesi karşısında zorlanmasına rağmen zafere ulaşmasını bildi.

KAISİAD TAM BİR EKİP

Başkan Nasrettin Bavaş’ın bir an olsun yalnız bırakmadığı, dernek üyelerinin tribün desteği sunduğu, sahada birbirine destek olan oyunculardan kurulu olan KAISİAD ekibi Yüzyıl Hastenesi karşısında ilk dakikalarda oldukça zorlandı. Turnuvaların şampiyon adamı kazandığı kupalar nedeni ile profünvanına sahip olan Murat Aktaş’ın kaptanlığı yaptığı Yüzyıl Hastanesi ilk dakikalarda öne geçti. Net gol pozisyonlarda buldu ancak oyundan çabuk düştü. Takım ruhunu maçın tamamına yayan KAISİAD ekibi Yüzyıl Hastanesi karşısında etkili oynayarak sahadan 7-3 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.