Kalkın ayağa

Spor 12.09.2017 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kalkın ayağa

TEKNİK DİREKTÖR GÜRSES KILIÇ ANKARA DEMİRSPOR MAÇI ÖNCESİNDE DÜĞMEYE BASTI

Ligin 2.haftasını 2 puanla 11.sırada kapatan Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Gürses Kılıç düğmeye bastı. Oyuncularını Ankara Demirspor maçına motive etmek için kolları sıvayan Kılıç, ‘’ Her şeyi düzeltecek zamana da kaliteye de sahipsiniz. Şimdi ayağa kalkma vakti’’dedi. Pazarspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Darıca Gençlerbirliği’nde üst üste yaşanan puan kayıpları moralleri bozdu. Ligde E.Velimeşe ve Pazarspor maçlarında gol atamayan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Gölcükspor’u uzatma devresinde attığı golle zor da olsa eleyen sarı yeşillilerde geçiş süreci olarak tabir edilen ilk haftalar hasarlı bir şekilde geride kaldı. KILIÇ DÜĞMEYE BASIYOR Takımının özgüven kaybı yaşamaması adına gerekli hamleleri yapmaya hazırlanan Teknik Direktör Gürses Kılıç, oyuncularını Ankara Demirspor maçına motive etmek için düğmeye bastı. Dün oyuncularıyla toplantı yaparak sadece 2 maç oynadıklarını ve yaşanan puan kayıplarını telafi etmeleri için önlerinde uzun bir süreç olduğunu hatırlatan Kılıç, ilk olarak Ankara Demirspor maçını hedef  gösterdi. 3 PUANDAN FAZLASI Ligde oynadığı iki maçını da kazanarak forma olduğu gösteren Başkent temsilcisi karşısında alınacak 3 puanın camiadaki havayı tamamen değiştireceğinin altını çizen Gürses Kılıç, hafta boyunca oyuncularının beyinlerini yıkayacak. Ankara Demirspor’u yenecek güce sahip olduklarını hatırlatan Kılıç, sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarları bu maça davet ederek el birliğiyle galibiyete uzanmak istediklerini söyledi.
TEKNİK DİREKTÖR GÜRSES KILIÇ ANKARA DEMİRSPOR MAÇI ÖNCESİNDE DÜĞMEYE BASTI

Ligin 2.haftasını 2 puanla 11.sırada kapatan Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Gürses Kılıç düğmeye bastı. Oyuncularını Ankara Demirspor maçına motive etmek için kolları sıvayan Kılıç, ‘’ Her şeyi düzeltecek zamana da kaliteye de sahipsiniz. Şimdi ayağa kalkma vakti’’dedi.

Pazarspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Darıca Gençlerbirliği’nde üst üste yaşanan puan kayıpları moralleri bozdu. Ligde E.Velimeşe ve Pazarspor maçlarında gol atamayan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Gölcükspor’u uzatma devresinde attığı golle zor da olsa eleyen sarı yeşillilerde geçiş süreci olarak tabir edilen ilk haftalar hasarlı bir şekilde geride kaldı.

KILIÇ DÜĞMEYE BASIYOR

Takımının özgüven kaybı yaşamaması adına gerekli hamleleri yapmaya hazırlanan Teknik Direktör Gürses Kılıç, oyuncularını Ankara Demirspor maçına motive etmek için düğmeye bastı. Dün oyuncularıyla toplantı yaparak sadece 2 maç oynadıklarını ve yaşanan puan kayıplarını telafi etmeleri için önlerinde uzun bir süreç olduğunu hatırlatan Kılıç, ilk olarak Ankara Demirspor maçını hedef  gösterdi.

3 PUANDAN FAZLASI

Ligde oynadığı iki maçını da kazanarak forma olduğu gösteren Başkent temsilcisi karşısında alınacak 3 puanın camiadaki havayı tamamen değiştireceğinin altını çizen Gürses Kılıç, hafta boyunca oyuncularının beyinlerini yıkayacak. Ankara Demirspor’u yenecek güce sahip olduklarını hatırlatan Kılıç, sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarları bu maça davet ederek el birliğiyle galibiyete uzanmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.