Kan bağışına davet!

Darıca 14.06.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kan bağışına davet!

Beşir Derneği Darıca Şubesi, kan stoklarının artırılması amacıyla düzenlenen kan bağış kampanyasına tüm Darıcalıları davet etti.  Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kan stoklarının azalması dernek ve siyasi partileri harekete geçirdi. Beşir Derneği Darıca Şubesi de azalan kan stoklarını göz önüne alara bugün bir kan bağış kampanyası düzenleyecek. Dernekten yapılan açıklamada, “Beşir Derneği ve Türk Kızılay işbirliğinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası devam ediyor. Bugün saat 12.00 - 19.00 arası gerçekleşecek kan bağışı organizasyonumuza tüm halkımız davetlidir.

Beşir Derneği Darıca Şubesi, kan stoklarının artırılması amacıyla düzenlenen kan bağış kampanyasına tüm Darıcalıları davet etti. 
Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla kan stoklarının azalması dernek ve siyasi partileri harekete geçirdi. Beşir Derneği Darıca Şubesi de azalan kan stoklarını göz önüne alara bugün bir kan bağış kampanyası düzenleyecek. Dernekten yapılan açıklamada, “Beşir Derneği ve Türk Kızılay işbirliğinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası devam ediyor. Bugün saat 12.00 - 19.00 arası gerçekleşecek kan bağışı organizasyonumuza tüm halkımız davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.