Kaptan’dan Menekşe’ye veda

Spor 27.11.2018 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaptan’dan Menekşe’ye veda

Alt yapısında yetiştiği Gebzespor’a uzun yıllar sonra geri dönen, geçen sezon mor beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Serkan Esen, Gebzespor ile yollarını ayırdı. Bu sezon sakatlıklar ile boğuşan ve bu nedenle yalnızca 6 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Gebzespor yönetimi ile görüşüp karşılıklı anlaşarak mor beyazlı formaya veda etti. ‘’FORMAYI GURURLA TAŞIDIM’’ Kaptan Serkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ 2 senedir formasını gururla taşıdığım Gebzespor Kulübü’nden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Doğru bildiklerimi yapmış bulunduğum bu süre zarfında istemeden kırdığım olduysa affola. Bundan sonraki maçlarında Gebzespor’a başarılar diliyorum. Allah herkesin kalbine göre versin’’dedi.

Alt yapısında yetiştiği Gebzespor’a uzun yıllar sonra geri dönen, geçen sezon mor beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayan takım kaptanı Serkan Esen, Gebzespor ile yollarını ayırdı. Bu sezon sakatlıklar ile boğuşan ve bu nedenle yalnızca 6 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Gebzespor yönetimi ile görüşüp karşılıklı anlaşarak mor beyazlı formaya veda etti.

‘’FORMAYI GURURLA TAŞIDIM’’

Kaptan Serkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ 2 senedir formasını gururla taşıdığım Gebzespor Kulübü’nden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Doğru bildiklerimi yapmış bulunduğum bu süre zarfında istemeden kırdığım olduysa affola. Bundan sonraki maçlarında Gebzespor’a başarılar diliyorum. Allah herkesin kalbine göre versin’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.