Kar Kapıda!

Kocaeli 24.12.2018 - 20:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kar Kapıda!

Balkanlar’dan gelen soğuk hava, yarından itibaren bölgemizi de etkilemeye başlıyor

Balkanlar’dan gelen soğuk hava, yarından itibaren bölgemizi de etkilemeye başlıyor. Yağışlı hava, beraberinde kar yağışını da getiriyor. Yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü yerini kara bırakacak. Ancak, bu hava etkisini bir gün sürdürecek. Soğuklar ise kalıcı olacak. DON UYARISI Yarın gece karla karışık yağmur bekleniyor. Çarşamba ise, kar var. Perşembe ve cuma günü yağış yok; hava çok bulutlu, Cumartesi günü ise, yeniden karla karışık yağmur bekleniyor. Gece sıcaklıkları 0-4, en yüksek sıcaklıklar ise 4-6 derece arası bekleniyor. Ancak, poyrazın etkisiyle sıcaklık daha düşük hissedilecek.  
Balkanlar’dan gelen soğuk hava, yarından itibaren bölgemizi de etkilemeye başlıyor

Balkanlar’dan gelen soğuk hava, yarından itibaren bölgemizi de etkilemeye başlıyor. Yağışlı hava, beraberinde kar yağışını da getiriyor. Yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü yerini kara bırakacak. Ancak, bu hava etkisini bir gün sürdürecek. Soğuklar ise kalıcı olacak.

DON UYARISI

Yarın gece karla karışık yağmur bekleniyor. Çarşamba ise, kar var. Perşembe ve cuma günü yağış yok; hava çok bulutlu, Cumartesi günü ise, yeniden karla karışık yağmur bekleniyor. Gece sıcaklıkları 0-4, en yüksek sıcaklıklar ise 4-6 derece arası bekleniyor. Ancak, poyrazın etkisiyle sıcaklık daha düşük hissedilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.