KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Kocaeli 05.12.2016 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Hava sıcaklıkları iyice düştü. Özellikle geceleri soğuk dayanılmaz bir hal alıyor. Peki, dağlara düşen kar ne zaman şehir merkezine gelecek

Aralık ayı, dondurucu bir soğukla birlikte geldi. Hava sıcaklıkları iyice düştü. Özellikle geceleri zaman zaman eksi derecelere düştüğü de oluyor. Peki Kartepe’ye düşen kar, şehir merkezine ne zaman gelecek? İşte bu sorunun cevabını Meteoroloji Genel Müdürlüğü verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminlerinde Kocaeli şehir merkezleri için bu hafta kar yağışı gözükmüyor. Sıcaklık bugün, yarın ve Salı günü 10'ar derece olacak. Gece ise 3 ila 1 derece arasında değişecek.   GÜNEŞE ALDANMAYIN Güneş yüzünü gösterse de ısıtmayacak. Yine Çarşamba günü güneş bulutların ardında olacak. Hava kapalı, sıcaklık ise 11 derece. Perşembe günü sıcaklık 2 derece birden düşecek 9 derece olacak. Soğuklara karşı güneşe aldanmayın, sıkı giyinmeyi ihmal etmeyin.
Hava sıcaklıkları iyice düştü. Özellikle geceleri soğuk dayanılmaz bir hal alıyor. Peki, dağlara düşen kar ne zaman şehir merkezine gelecek

Aralık ayı, dondurucu bir soğukla birlikte geldi. Hava sıcaklıkları iyice düştü. Özellikle geceleri zaman zaman eksi derecelere düştüğü de oluyor. Peki Kartepe’ye düşen kar, şehir merkezine ne zaman gelecek? İşte bu sorunun cevabını Meteoroloji Genel Müdürlüğü verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminlerinde Kocaeli şehir merkezleri için bu hafta kar yağışı gözükmüyor. Sıcaklık bugün, yarın ve Salı günü 10'ar derece olacak. Gece ise 3 ila 1 derece arasında değişecek.

 

GÜNEŞE ALDANMAYIN

Güneş yüzünü gösterse de ısıtmayacak. Yine Çarşamba günü güneş bulutların ardında olacak. Hava kapalı, sıcaklık ise 11 derece. Perşembe günü sıcaklık 2 derece birden düşecek 9 derece olacak. Soğuklara karşı güneşe aldanmayın, sıkı giyinmeyi ihmal etmeyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.