KARABACAK SALDIRIYI KINADI

Darıca 31.12.2015 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK SALDIRIYI KINADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dün gece Ak Parti Darıca Nenehatun Mahalle Teşkilatına yapılan saldırıyı kınayarak, “bu alçak saldırılar ülkeye hizmet sevdasıyla yola çıkan teşkilatlarımızı yolundan döndüremeyecek.” dedi. Ak Parti Darıca Nenehatun mahalle teşkilatına dün gece yarısı saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce camları kırıldıktan sonra içeriye molotof kokteyl atılmak suretiyle kundaklanmasını demokrasiye saldırı olarak nitelendiren Başkan Karabacak,” kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırı sonrasında camları kırılan, oturma gurupları, televizyon ve kliması yanan mahalle teşkilatımız kullanılamaz hale gelirken ,emniyet birimlerimiz konuyla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Fail yada faillerin kısa sürede yakalanarak hakettikleri cezayı alacağından şüphemiz yoktur.Bu tür saldırılar ülkeye hizmet sevdasıyla yola çıkan teşkilatlarımızı yolundan döndüremeyecektir.Zorlu bir süreçten geçen ülkemiz bu günleri de atlatarak hedeflerine devam edecektir.” diyerek saldırıyı şiddetle kınadığını sözlerine ekledi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, dün gece Ak Parti Darıca Nenehatun Mahalle Teşkilatına yapılan saldırıyı kınayarak, “bu alçak saldırılar ülkeye hizmet sevdasıyla yola çıkan teşkilatlarımızı yolundan döndüremeyecek.” dedi.

Ak Parti Darıca Nenehatun mahalle teşkilatına dün gece yarısı saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce camları kırıldıktan sonra içeriye molotof kokteyl atılmak suretiyle kundaklanmasını demokrasiye saldırı olarak nitelendiren Başkan Karabacak,” kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırı sonrasında camları kırılan, oturma gurupları, televizyon ve kliması yanan mahalle teşkilatımız kullanılamaz hale gelirken ,emniyet birimlerimiz konuyla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Fail yada faillerin kısa sürede yakalanarak hakettikleri cezayı alacağından şüphemiz yoktur.Bu tür saldırılar ülkeye hizmet sevdasıyla yola çıkan teşkilatlarımızı yolundan döndüremeyecektir.Zorlu bir süreçten geçen ülkemiz bu günleri de atlatarak hedeflerine devam edecektir.” diyerek saldırıyı şiddetle kınadığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.