Karabacak Sözünü Tutuyor

Darıca 08.08.2018 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak Sözünü Tutuyor

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçim beyannamesinde yer alan ‘Darıca Kapalı Pazar Yeri’ni açıyor.

Darıca Kapalı Pazarı projesinin temel atma töreni 12 Ağustos Pazar günü Saat 15.00’da, Darıca Sahil Yolu Yerli Camii önünde gerçekleştirilecek. Tüm Darıcalıları temel atma törenine davet eden Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğunuz sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. 12 Ağustos Pazar günü Saat 15.00’da gerçekleşecek olan Kapalı Pazar Yeri temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir.” dedi. GENİŞ İMKÂNLARA SAHİP Kapalı pazar alanları dört mevsime uygunluğu, çocuk bakım odası, mescit, emanet odası ve kafeterya gibi imkânları ile artık bir ihtiyaç haline gelen kapalı pazarlar, içerisinde bulunan iş yerleri ile de birçok esnafa iş imkânı sağlıyor. Projenin halkın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiğini söyleyen Başkan Karabacak, “Darıcalıların tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi amaçlayan ve klasik pazar alanlarını unutturacak bir proje. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini yapabileceği, zabıta ekiplerimizce denetlenen ve korunan bir alan hedefledik.” diye konuştu. MİMARİSİ İLE GÖZ KAMAŞTIRACAK Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Darıca Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin proje çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.  HABER: KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçim beyannamesinde yer alan ‘Darıca Kapalı Pazar Yeri’ni açıyor.

Darıca Kapalı Pazarı projesinin temel atma töreni 12 Ağustos Pazar günü Saat 15.00’da, Darıca Sahil Yolu Yerli Camii önünde gerçekleştirilecek. Tüm Darıcalıları temel atma törenine davet eden Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, “Seçim beyannamemizde vermiş olduğunuz sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. 12 Ağustos Pazar günü Saat 15.00’da gerçekleşecek olan Kapalı Pazar Yeri temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir.” dedi.

GENİŞ İMKÂNLARA SAHİP

Kapalı pazar alanları dört mevsime uygunluğu, çocuk bakım odası, mescit, emanet odası ve kafeterya gibi imkânları ile artık bir ihtiyaç haline gelen kapalı pazarlar, içerisinde bulunan iş yerleri ile de birçok esnafa iş imkânı sağlıyor. Projenin halkın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiğini söyleyen Başkan Karabacak, “Darıcalıların tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi amaçlayan ve klasik pazar alanlarını unutturacak bir proje. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışverişlerini yapabileceği, zabıta ekiplerimizce denetlenen ve korunan bir alan hedefledik.” diye konuştu.

MİMARİSİ İLE GÖZ KAMAŞTIRACAK

Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Darıca Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin proje çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor. 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.