Karakter ortaya koydular!

Spor 09.03.2020 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karakter ortaya koydular!

BU TAKIM AYAKTA ALKIŞLANIR

Seyir zevki açısından son dönemin en dikkat çekici maçlarından biri olan Hidropaks Gebze Tayfunspor-Diliskelesispor karşılaşması, gol düellosuna sahne olurken, mücadeleyi 4-3’lük skorla kazanan Gebze temsilcisi ayakta alkışlanacak bir performans ortaya koydu. Sahaya Sefa, Sezer, Resul, Gökhan Köse, Çapan, Semih, Gökhan Hafızoğlu, Hüseyin, Mahmut, Murat, Barış ilk 11’yle çıkan İbrahim Babur’un talebeleri, hiç kuşkusuz saygıyı ve alkışı hak etti. Tam 60 dakika sahada 9 kişi oynamasına rağmen, müthiş bir karakter örneği ortaya koyarak reaksiyon gösteren bordo beyazlı futbolcular, Diliskelesispor gibi dişli bir rakibe karşı önemli bir zafere imza attılar. IŞIKDAĞ: GURURLANDIK Karşılaşmayı tribünden heyecanla takip eden Hidropaks Gebze Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, teknik heyet ve oyuncularını kutlayarak teşekkür etti. Işıkdağ yaptığı açıklamada, “Futbolcularımız güzel bir mücadele örneği sergileyerek, hem kendilerine hem de Hidropaks Gebze Tayfunspor Kulübü’ne yakışan bir performans ortaya koydular. Maçın büyük kısmını 2 kişi eksik oynayarak böylesine değerli bir galibiyet almak kolay iş değil. Oyuncularımız bizi gururlandırdılar, mutlu ettiler. Üstün mücadele ve performanslarından dolayı oyuncularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
BU TAKIM AYAKTA ALKIŞLANIR

Seyir zevki açısından son dönemin en dikkat çekici maçlarından biri olan Hidropaks Gebze Tayfunspor-Diliskelesispor karşılaşması, gol düellosuna sahne olurken, mücadeleyi 4-3’lük skorla kazanan Gebze temsilcisi ayakta alkışlanacak bir performans ortaya koydu. Sahaya Sefa, Sezer, Resul, Gökhan Köse, Çapan, Semih, Gökhan Hafızoğlu, Hüseyin, Mahmut, Murat, Barış ilk 11’yle çıkan İbrahim Babur’un talebeleri, hiç kuşkusuz saygıyı ve alkışı hak etti. Tam 60 dakika sahada 9 kişi oynamasına rağmen, müthiş bir karakter örneği ortaya koyarak reaksiyon gösteren bordo beyazlı futbolcular, Diliskelesispor gibi dişli bir rakibe karşı önemli bir zafere imza attılar.

IŞIKDAĞ: GURURLANDIK

Karşılaşmayı tribünden heyecanla takip eden Hidropaks Gebze Tayfunspor Asbaşkanı Maruf Işıkdağ, teknik heyet ve oyuncularını kutlayarak teşekkür etti. Işıkdağ yaptığı açıklamada, “Futbolcularımız güzel bir mücadele örneği sergileyerek, hem kendilerine hem de Hidropaks Gebze Tayfunspor Kulübü’ne yakışan bir performans ortaya koydular. Maçın büyük kısmını 2 kişi eksik oynayarak böylesine değerli bir galibiyet almak kolay iş değil. Oyuncularımız bizi gururlandırdılar, mutlu ettiler. Üstün mücadele ve performanslarından dolayı oyuncularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.