Karaman Savunma İstedi

Darıca 29.10.2018 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karaman Savunma İstedi

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ilçe hükümet konağında gerçekleşen resepsiyon davetine ve Cumhuriyet Meydanı’nda ki kutlamalara katılmayan protokol mensuplarına sert tepki gösterdi. Kaymakam Karaman, “Bu ülkenin en büyük bayramı Cumhuriyet Bayramıdır. Kutlanmaması için mazeret kabul edilemez. Böyle bir günü kutlamak yerine farklı bir tercih içinde olmayı asla kabul etmiyorum.” dedi. Kaymakam Ömer Karaman Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ve Diş Hastanesi Başhekiminin katılmadığını tespit ederek ”Kendileri hakkında savunma isteyeceğim.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ilçe hükümet konağında gerçekleşen resepsiyon davetine ve Cumhuriyet Meydanı’nda ki kutlamalara katılmayan protokol mensuplarına sert tepki gösterdi. Kaymakam Karaman, “Bu ülkenin en büyük bayramı Cumhuriyet Bayramıdır. Kutlanmaması için mazeret kabul edilemez. Böyle bir günü kutlamak yerine farklı bir tercih içinde olmayı asla kabul etmiyorum.” dedi. Kaymakam Ömer Karaman Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ve Diş Hastanesi Başhekiminin katılmadığını tespit ederek ”Kendileri hakkında savunma isteyeceğim.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.