Karantina kaçağı 25 kişi yakalandı

Asayiş 27.11.2020 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Karantina kaçağı 25 kişi yakalandı

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda perşembe günü Kocaeli genelinde yapılan uygulamalarda bin 781 iş yeri denetlenirken, 22 bin 628 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Koronavirüs’te vaka artışı ile son iki gündür Türkiye gündemine oturan 4 ilden biri olan ve sık sık uyarılan Kocaeli’nde,  son denetimlerde bile ortaya çıkan tedbirsizlere ait rakamlar, aslında artışın nedenini bir kez daha gözler önüne serdi. Perşembe günü yapılan denetimlerde evden çıkmaması gerekirken cadde ve sokaklarda gezerek başkalarını tehlikeye atan 25 kişi yakalandı. Maske takmamakta ısrar eden 170 kişi ile 2 işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 3 kişi ile sokağa çıkma kısıtlaması olduğu halde kısıtlamanın olduğu saatlerde sokağa çıkan 11 kişiye idari para cezası yazıldı.   283 KİŞİYE İDARİ PARA CEZASI Bunun dışında belirtilen çalışma saatleri dışında faaliyet gösteren 2 iş yeri ile yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 63 kişiye olmak üzere 283 kişiye idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 51 kişi yakalandı. Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde ise bin 824 araç kontrol edildi.  

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda perşembe günü Kocaeli genelinde yapılan uygulamalarda bin 781 iş yeri denetlenirken, 22 bin 628 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Koronavirüs’te vaka artışı ile son iki gündür Türkiye gündemine oturan 4 ilden biri olan ve sık sık uyarılan Kocaeli’nde,  son denetimlerde bile ortaya çıkan tedbirsizlere ait rakamlar, aslında artışın nedenini bir kez daha gözler önüne serdi. Perşembe günü yapılan denetimlerde evden çıkmaması gerekirken cadde ve sokaklarda gezerek başkalarını tehlikeye atan 25 kişi yakalandı. Maske takmamakta ısrar eden 170 kişi ile 2 işyerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 3 kişi ile sokağa çıkma kısıtlaması olduğu halde kısıtlamanın olduğu saatlerde sokağa çıkan 11 kişiye idari para cezası yazıldı.  

283 KİŞİYE İDARİ PARA CEZASI

Bunun dışında belirtilen çalışma saatleri dışında faaliyet gösteren 2 iş yeri ile yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 63 kişiye olmak üzere 283 kişiye idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 51 kişi yakalandı. Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde ise bin 824 araç kontrol edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.