Karaosmanoğlu, o proje için Gebze'deki okulları inceledi!

Spor 13.12.2016 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, o proje için Gebze'deki okulları inceledi!

Başkan Karaosmanoğlu, sağlıklı nesiller ve anneler için başlattığı ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesi için Gebze’de ki okullarda incelemelerini sürdürüyor. Karaosmanoğlu, ‘’Aile ile okulun kaynaşması başarıyı getirir’’ Okullara yaptığı yatırımlarla öğrencilerin daha imkânlarda eğitim hayatlarına devam etmesi için projeler üreten Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı nesiller ve anneler için başlattığı “'Evden Okula, Haydi Anneler Spora'' projesi için incelemelerini Gebze’de ki okullarda sürdürüyor. Yunus Emre Ortaokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Eşref Bey İlkokulu'nda ki temaslarında Başkan Karaosmanoğlu’na, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de eşlik etti. BU PROJEYLE ANNELERİMİZ OKULLARINI DAHA FAZLA SAHİPLENECEK Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle ve velilerle gerçekleştirdiği toplantılarda, “'Evden Okula, Haydi Anneler Spora'' projesini anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu projemizle annelerimiz okullarını daha çok sahiplenecekler. Öğretmenlerimizde aynı zamanda velilerimize rehberlik yapacaklar. Toplumun kaynaşması için bu projeler çok önemlidir ve bu da başarıyı getirecektir. Aile ile okulun birbiriyle kaynaşması müthiş bir enerjiyi meydana çıkarırken, başarıyı da getirecektir” dedi. “MUTSUZ AİLELER ÇOCUKLARINA OLUMSUZ ETKİ EDİYOR” Gebze Barış Mahallesinde ki Mehmet Akif Ortaokulu’nda öğretmen ve velilerle olan birlikteliğinde Tatlıkuyu Vadisinin bu bölgeye gerek moral ve can verdiğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kadınlarımızın sağlıklı, güçlü ve mutlu olmasını istiyoruz. Evlatlarımızı güzel yetiştirme konusunda hepimizin ortak hisleri var. Ailelerin en önemli arzusu çocukları iyi yetiştirmektir. Evlatlarımızı iyi yetiştirmenin yolu da kendimizi geleceğe iyi hazırlamakla olur. Sağlıklı olacağız ki bizim güzelliğimiz çocuklarımıza yansısın. Unutmayalım ki mutsuz aileler çocuklarına olumsuz etki ediyor” diye konuştu. BÜTÜN ÇOCUKLARI KENDİ EVLADIM GİBİ GÖRÜYORUM Öğrencilerimize sınıfta vereceğimiz dersler yeterli değildir diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Aileler ve çocuklar öğretmenlerimiz tarafından daha iyi tanınmalıdır. Bütün çocukları kendi evladım gibi görüyorum” derken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de, “Ortaya koyduğumuz bu projeyi Gebze hatta Tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Bu proje çok önemli bir sosyal projedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Karaosmanoğlu, sağlıklı nesiller ve anneler için başlattığı ‘’Evden Okula, Haydi Anneler Spora’’ projesi için Gebze’de ki okullarda incelemelerini sürdürüyor.

Karaosmanoğlu, ‘’Aile ile okulun kaynaşması başarıyı getirir’’

Okullara yaptığı yatırımlarla öğrencilerin daha imkânlarda eğitim hayatlarına devam etmesi için projeler üreten Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı nesiller ve anneler için başlattığı “'Evden Okula, Haydi Anneler Spora'' projesi için incelemelerini Gebze’de ki okullarda sürdürüyor. Yunus Emre Ortaokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Eşref Bey İlkokulu'nda ki temaslarında Başkan Karaosmanoğlu’na, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de eşlik etti.

BU PROJEYLE ANNELERİMİZ OKULLARINI DAHA FAZLA SAHİPLENECEK

Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle ve velilerle gerçekleştirdiği toplantılarda, “'Evden Okula, Haydi Anneler Spora'' projesini anlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu projemizle annelerimiz okullarını daha çok sahiplenecekler. Öğretmenlerimizde aynı zamanda velilerimize rehberlik yapacaklar. Toplumun kaynaşması için bu projeler çok önemlidir ve bu da başarıyı getirecektir. Aile ile okulun birbiriyle kaynaşması müthiş bir enerjiyi meydana çıkarırken, başarıyı da getirecektir” dedi.

“MUTSUZ AİLELER ÇOCUKLARINA OLUMSUZ ETKİ EDİYOR”

Gebze Barış Mahallesinde ki Mehmet Akif Ortaokulu’nda öğretmen ve velilerle olan birlikteliğinde Tatlıkuyu Vadisinin bu bölgeye gerek moral ve can verdiğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kadınlarımızın sağlıklı, güçlü ve mutlu olmasını istiyoruz. Evlatlarımızı güzel yetiştirme konusunda hepimizin ortak hisleri var. Ailelerin en önemli arzusu çocukları iyi yetiştirmektir. Evlatlarımızı iyi yetiştirmenin yolu da kendimizi geleceğe iyi hazırlamakla olur. Sağlıklı olacağız ki bizim güzelliğimiz çocuklarımıza yansısın. Unutmayalım ki mutsuz aileler çocuklarına olumsuz etki ediyor” diye konuştu.

BÜTÜN ÇOCUKLARI KENDİ EVLADIM GİBİ GÖRÜYORUM

Öğrencilerimize sınıfta vereceğimiz dersler yeterli değildir diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Aileler ve çocuklar öğretmenlerimiz tarafından daha iyi tanınmalıdır. Bütün çocukları kendi evladım gibi görüyorum” derken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de, “Ortaya koyduğumuz bu projeyi Gebze hatta Tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Bu proje çok önemli bir sosyal projedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.