GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Karaosmanoğlu, Yerel yönetimler istişare toplantısına katıldı

Kocaeli 17.12.2016 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, Yerel yönetimler istişare toplantısına katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı. Bursa’da gerçekleştirilen ve 14 İl ve ilçe belediye Başkanlarının katıldığı toplantıya, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.   ÇALIŞMALARLA ALAKALI SUNUM YAPILDI AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından koordine edilen bölge toplantısına Kocaeli’nin yanı sıra Balıkesir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, İstanbul, Eskişehir, Edirne, Düzce, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova İl Teşkilatları ve Belediye Başkanları katılıyor. 2 gün sürecek olan toplantının ilk gününde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Hulisi Şentürk, AK Belediyecilik ve Belediyecilik Hizmetleriyle ilgili bir sunum yaparak yerel yönetimlerin performans ağırlıklı konularını ele aldı.   BAKAN MÜEZZİNOĞLU VE İLYAS ŞEKER BİRER KONUŞMA YAPTI Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantının ikinci gününde,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’da bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de birer konuşma gerçekleştirdiler. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı toplantılarda, yerel hizmetler ve kalkınmada yerel yönetimlerin katkısı üzerine duruldu.   
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler 1. Bölge İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı. Bursa’da gerçekleştirilen ve 14 İl ve ilçe belediye Başkanlarının katıldığı toplantıya, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.

 

ÇALIŞMALARLA ALAKALI SUNUM YAPILDI

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından koordine edilen bölge toplantısına Kocaeli’nin yanı sıra Balıkesir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, İstanbul, Eskişehir, Edirne, Düzce, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova İl Teşkilatları ve Belediye Başkanları katılıyor. 2 gün sürecek olan toplantının ilk gününde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Hulisi Şentürk, AK Belediyecilik ve Belediyecilik Hizmetleriyle ilgili bir sunum yaparak yerel yönetimlerin performans ağırlıklı konularını ele aldı.

 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU VE İLYAS ŞEKER BİRER KONUŞMA YAPTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantının ikinci gününde,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu’da bir konuşma gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de birer konuşma gerçekleştirdiler. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı toplantılarda, yerel hizmetler ve kalkınmada yerel yönetimlerin katkısı üzerine duruldu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.