Kararan dirseklerin çaresi limonlu tuz

16.11.2016 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kararan dirseklerin çaresi limonlu tuz

Özellikle kadınların yakındığı dirsek kararmalarından kurtuluşun yolu bitkisel formüllerden geçiyor: "Haftada iki kere dirseklerinizi limonla ovun, 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Bu kürü güçlendirmek için limonu tuza batırabilirsiniz. Ayrıca 1 yemek kaşığı sirke ile 2 kaşık yoğurdu karıştırıp dirseklerinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz."

Özellikle kadınların yakındığı dirsek kararmalarından kurtuluşun yolu bitkisel formüllerden geçiyor: "Haftada iki kere dirseklerinizi limonla ovun, 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın. Bu kürü güçlendirmek için u a batırabilirsiniz. Ayrıca 1 yemek kaşığı sirke ile 2 kaşık yoğurdu karıştırıp dirseklerinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.