Kardeş kardeşe derbi

Spor 23.01.2016 - 07:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kardeş kardeşe derbi

Gebzespor bugün ligdeki en önemli deplasman karşılaşmalarından birinde İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Kocaelispor ile karşılaşacak.Şayet yoğun kar yağışı yada başka bir nedenle karşılaşma tehir edilmezse binlerce Gebzeli İzmit'e akacak....

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma öncesi başta Eskiçarşı organizasyonu olmak üzere Rota Gezi Kulübü, bölge ilçe belediye başkanları ve esnaf bu karşılaşma için otobüs desteğinde bulundu.  Karşılaşmaya artık saatler kala Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, "Bizim için ligin yeniden başalayacağı maç." olarak değerlendirme yaparken rakip ise Gebzespor'u ağırlamak noktasında hassas ve nazik bir tavır sergiledi. Gerek Hodri Meydan gerekse Kocaelispor Yönetimi bu karşılaşmada Gebzespor'u en iyi şekilde ağırlayacağı yönünde açıklamalar yaparken, Gebzespor ise "Biz ilk maçta üstümüze düşeni yaptık. Tek bir Kocaeli taraftarı stad dışında kalmadı. Aynı beklenti içerisindeyiz."dedi. Gebze Aleattin Kurt Stadı'nda 3-1'lik Kocaelispor galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın rövanşı saat 13.30'da start alacak. 
Gebzespor bugün ligdeki en önemli deplasman karşılaşmalarından birinde İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Kocaelispor ile karşılaşacak.Şayet yoğun kar yağışı yada başka bir nedenle karşılaşma tehir edilmezse binlerce Gebzeli İzmit'e akacak....

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma öncesi başta Eskiçarşı organizasyonu olmak üzere Rota Gezi Kulübü, bölge ilçe belediye başkanları ve esnaf bu karşılaşma için otobüs desteğinde bulundu. 

Karşılaşmaya artık saatler kala Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, "Bizim için ligin yeniden başalayacağı maç." olarak değerlendirme yaparken rakip ise Gebzespor'u ağırlamak noktasında hassas ve nazik bir tavır sergiledi. Gerek Hodri Meydan gerekse Kocaelispor Yönetimi bu karşılaşmada Gebzespor'u en iyi şekilde ağırlayacağı yönünde açıklamalar yaparken, Gebzespor ise "Biz ilk maçta üstümüze düşeni yaptık. Tek bir Kocaeli taraftarı stad dışında kalmadı. Aynı beklenti içerisindeyiz."dedi. Gebze Aleattin Kurt Stadı'nda 3-1'lik Kocaelispor galibiyeti ile sona eren karşılaşmanın rövanşı saat 13.30'da start alacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.