Karış karış Darıca’yı incelediler

Darıca 09.06.2020 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karış karış Darıca’yı incelediler

TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ve odaya bağlı üyeler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi’nin görüşlerini sorması üzerine, Darıca’daki 970 dönümlük eski askeri kışlada incelemelerde bulundu. Bölgemizin ciğerleri arasında yer alan ve Millet Bahçesi olarak vatandaşların kullanımına açılmaya başlanan Darıca’daki 970 dönümlük eski askeri kışlada, bölgemizin mimarları incelemelerde bulundu. TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ve oda üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi’nin görüşlerine başvurması üzerine alanda gezi gerçekleştirdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Elgin, “Bölgemizin en önemli yeşil alanlarından biri olan ve 970 dönüm büyüklüğünde Darıca’daki eski askeri kışla için Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’mize görüş soran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Darıca Belediyesi’ne öncelikle teşekkür ederiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri bölgemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla aynı masada olmak istediğimizi belirtmiştik. GÖRÜŞLERİMİZİ BÜYÜKŞEHİR İLE PAYLAŞACAĞIZ Bu sebeple Darıca’nın ciğerleri olarak gördüğümüz askeri alan için üyelerimize mail ve mesaj atıp konu hakkında bilgilendirerek üyelerimizden oluşan bir çalışma grubu oluşturduk. COVİD-19 nedeniyle süreç uzamış olsa da önce sağlık diyerek maskelerimizi takıp sosyal mesafe kurallarına uyarak bugün itibari ile çalışma grubumuzla alan gezimizi gerçekleştirdik. Bölgeyi ve tüm yapıları inceledik. Alan için birçok analiz yaptık. En kısa sürede Darıca için yeşil alanı koruma önceliğinde olan görüş yazımızı ve analizlerimizi Büyükşehir Belediyesi ile paylaşacağız” dedi.

TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ve odaya bağlı üyeler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi’nin görüşlerini sorması üzerine, Darıca’daki 970 dönümlük eski askeri kışlada incelemelerde bulundu.

Bölgemizin ciğerleri arasında yer alan ve Millet Bahçesi olarak vatandaşların kullanımına açılmaya başlanan Darıca’daki 970 dönümlük eski askeri kışlada, bölgemizin mimarları incelemelerde bulundu. TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin ve oda üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi’nin görüşlerine başvurması üzerine alanda gezi gerçekleştirdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Elgin, “Bölgemizin en önemli yeşil alanlarından biri olan ve 970 dönüm büyüklüğünde Darıca’daki eski askeri kışla için Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’mize görüş soran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Darıca Belediyesi’ne öncelikle teşekkür ederiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri bölgemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla aynı masada olmak istediğimizi belirtmiştik.

GÖRÜŞLERİMİZİ BÜYÜKŞEHİR İLE PAYLAŞACAĞIZ

Bu sebeple Darıca’nın ciğerleri olarak gördüğümüz askeri alan için üyelerimize mail ve mesaj atıp konu hakkında bilgilendirerek üyelerimizden oluşan bir çalışma grubu oluşturduk. COVİD-19 nedeniyle süreç uzamış olsa da önce sağlık diyerek maskelerimizi takıp sosyal mesafe kurallarına uyarak bugün itibari ile çalışma grubumuzla alan gezimizi gerçekleştirdik. Bölgeyi ve tüm yapıları inceledik. Alan için birçok analiz yaptık. En kısa sürede Darıca için yeşil alanı koruma önceliğinde olan görüş yazımızı ve analizlerimizi Büyükşehir Belediyesi ile paylaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.