GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Karslılardan muhteşem gece!

Darıca 17.12.2018 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karslılardan muhteşem gece!

Darıca Karslılar Derneği tarafından organize edilen birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliği, hafta sonu Şato Grand Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda konuşan Başkan Şen, birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

HABER: YAĞMUR SIR Darıca Karslılar Derneği tarafından organize edilen birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliği, hafta sonu Şato Grand Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Alican Şen başkanlığında gerçekleşen etkinlik gecesine Karslılar yoğun ilgi gösterirken, geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Sıddık Topal, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Kars camiasının siyasetteki aday adaylarının yanı sıra iş dünyasının önemli temsilcileri de katıldı.  Programda sahne alan sanatçılar söyledikleri yöresel türkülerle Darıca da muhteşem bir gece yaşattılar. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTSIN Gecede açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Alican Şen, birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve hemşerilerine teşekkür ederken, böylesine güzel bir programda birlik beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştiren gecelerin olması için daima çalışacaklarını söyledi. KARABACAK, BİRLİĞİNİZ SÜRSÜN Gece de bir konuşma Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, Darıca’daki birlik ve beraberliğin hemşeri dernekleri arasında da devam etmesini dileyerek, Başkan Alican Şen ve ekibine başarı diledi.
Darıca Karslılar Derneği tarafından organize edilen birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliği, hafta sonu Şato Grand Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda konuşan Başkan Şen, birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

HABER: YAĞMUR SIR

Darıca Karslılar Derneği tarafından organize edilen birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliği, hafta sonu Şato Grand Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Alican Şen başkanlığında gerçekleşen etkinlik gecesine Karslılar yoğun ilgi gösterirken, geceye Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Sıddık Topal, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Kars camiasının siyasetteki aday adaylarının yanı sıra iş dünyasının önemli temsilcileri de katıldı.  Programda sahne alan sanatçılar söyledikleri yöresel türkülerle Darıca da muhteşem bir gece yaşattılar.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTSIN

Gecede açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Alican Şen, birlik gecesi ve yönetim tanıtma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve hemşerilerine teşekkür ederken, böylesine güzel bir programda birlik beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştiren gecelerin olması için daima çalışacaklarını söyledi.

KARABACAK, BİRLİĞİNİZ SÜRSÜN

Gece de bir konuşma Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, Darıca’daki birlik ve beraberliğin hemşeri dernekleri arasında da devam etmesini dileyerek, Başkan Alican Şen ve ekibine başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.