Katar’dan Gebze’ye ziyaret

Gebze 26.06.2019 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Katar’dan Gebze’ye ziyaret

Katar Bayındırlık Bakanlığı (ASHGHAL) yetkililerinden oluşan bir heyet 24 Haziran 2019 tarihinde Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Gebze Kalite Kampüsü'nü ziyaret etti. Bilgi alışverişinde bulunmak ve işbirliği amacı için yapılan toplantıya; Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, Grup Başkanları Selahattin Polat ve Ramazan Gümüştaş, Marmara Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Ayhan Doğan, Elektroteknik Laboratuvarı Müdürü Dr. Güvenir Kaan Esen, TSE Tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı Müdürü Dr. Metehan Çalış ve Gebze Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Müdür Vekili Ahmet Önder Eliri ile ilgili laboratuvarlardan uzmanlar katıldı. Heyete öncelikle TSE'nin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ardından Tuzla Yangın ve Akustik, Makine, Yapı Malzemeleri ve Elektroteknik Laboratuvarlarında testlerin ne amaçla ve nasıl yapıldığı anlatıldı. Heyet toplantının ve laboratuvar ziyaretlerinin verimli olduğunu belirtmesinin ardından Gebze Kalite Kampüsünden ayrıldı. HABER: KÜBRA AKABALI

Katar Bayındırlık Bakanlığı (ASHGHAL) yetkililerinden oluşan bir heyet 24 Haziran 2019 tarihinde Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Gebze Kalite Kampüsü'nü ziyaret etti. Bilgi alışverişinde bulunmak ve işbirliği amacı için yapılan toplantıya; Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan, Grup Başkanları Selahattin Polat ve Ramazan Gümüştaş, Marmara Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Ayhan Doğan, Elektroteknik Laboratuvarı Müdürü Dr. Güvenir Kaan Esen, TSE Tuzla Yangın ve Akustik Laboratuvarı Müdürü Dr. Metehan Çalış ve Gebze Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Müdür Vekili Ahmet Önder Eliri ile ilgili laboratuvarlardan uzmanlar katıldı. Heyete öncelikle TSE'nin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ardından Tuzla Yangın ve Akustik, Makine, Yapı Malzemeleri ve Elektroteknik Laboratuvarlarında testlerin ne amaçla ve nasıl yapıldığı anlatıldı. Heyet toplantının ve laboratuvar ziyaretlerinin verimli olduğunu belirtmesinin ardından Gebze Kalite Kampüsünden ayrıldı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.