Katırcıoğlu,"Daha çok çalışmamız lazım"

Çayırova 28.07.2015 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Katırcıoğlu,"Daha çok çalışmamız lazım"

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu gazetemizin Çayırova tesislerini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Tasarım ve Grafik Sorumlumuz aynı zamanda Çayırova Ak Parti İlçe Tanıtım ve Birim Başkanı Yağmur Sır ve Çayırova Muhabirimiz Adnan Ayvaz'ın ağırladığı Vekil Katırcıoğlu seçim sonrası gelişmeleri ve bundan sonraki süreçteki stratejilerle ilgili açıklama yaptı. Katırcıoğlu, "Kocaeli şuanda cennet gibi bir yer. 4 mevsimin yaşandığı her türlü doğa güzelliğinin olduğu harika bir şehrimiz var. Ama benim çocukluğumdaki Kocaeli ile şimdiki Kocaeli’yi kıyaslarsak, arada çok büyük fark var. Eskiden kanalizasyonların dışarda aktığı, oyun oynarken düştüğümüz,  az bir yağmurda evlerimizin sellerin bastığı, alt yapısı çok kötü bir Kocaeli vardı. O günlerden bugüne şimdi alt yapı tamamlandı. Körfez’e kokudan ve sivrisinekten hiç yaklaşamazdık. Şimdi bu tür sorunların hepsini aştık. Çevre konusunda ciddi bir düzenlemeler oldu.” dedi. Katırcıoğlu, " Ancak daha çok çalışmamız lazım. Bugün Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımızı ve milletvekili arkadaşlarımız bir saniyelerini dahi harcamadan mesai yapıyorlar. Bakanımız Fikri Işık gece gündüz demeden ülkenin gelişmi  adına nasıl bir performans gösterdiğini göz önünde ve hepimiz örnek alıyoruz. Bundan sonraki süreç bizlerin bugüne kadar yaptığı çalışma istatistiğinin daha üstüne çıkmamız gerektiği zorunluluktadır. Ülkemizin ve bölgemizin gelişmesi, insanlarımızın mutlu bir biçimde hayatlarını sürdürmesi en önemli hedefimizdir. Bunu ancak Ak parti hükümeti ile sağlanması gerçeği de ortaya daha çok çıkmıştır. Seçim sonuçları sonrası değerlendirmelerde de Ak Parti'nin tekrar hükümette olması gerektiği gerçeğinden yola çıkarak gecemizi gündüzümüze katarak bir çalışma performansı sergileyeceğiz."dedi.
Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu gazetemizin Çayırova tesislerini ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Tasarım ve Grafik Sorumlumuz aynı zamanda Çayırova Ak Parti İlçe Tanıtım ve Birim Başkanı Yağmur Sır ve Çayırova Muhabirimiz Adnan Ayvaz'ın ağırladığı Vekil Katırcıoğlu seçim sonrası gelişmeleri ve bundan sonraki süreçteki stratejilerle ilgili açıklama yaptı.

Katırcıoğlu, "Kocaeli şuanda cennet gibi bir yer. 4 mevsimin yaşandığı her türlü doğa güzelliğinin olduğu harika bir şehrimiz var. Ama benim çocukluğumdaki Kocaeli ile şimdiki Kocaeli’yi kıyaslarsak, arada çok büyük fark var. Eskiden kanalizasyonların dışarda aktığı, oyun oynarken düştüğümüz,  az bir yağmurda evlerimizin sellerin bastığı, alt yapısı çok kötü bir Kocaeli vardı. O günlerden bugüne şimdi alt yapı tamamlandı. Körfez’e kokudan ve sivrisinekten hiç yaklaşamazdık. Şimdi bu tür sorunların hepsini aştık. Çevre konusunda ciddi bir düzenlemeler oldu.” dedi. Katırcıoğlu, " Ancak daha çok çalışmamız lazım. Bugün Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımızı ve milletvekili arkadaşlarımız bir saniyelerini dahi harcamadan mesai yapıyorlar. Bakanımız Fikri Işık gece gündüz demeden ülkenin gelişmi  adına nasıl bir performans gösterdiğini göz önünde ve hepimiz örnek alıyoruz. Bundan sonraki süreç bizlerin bugüne kadar yaptığı çalışma istatistiğinin daha üstüne çıkmamız gerektiği zorunluluktadır. Ülkemizin ve bölgemizin gelişmesi, insanlarımızın mutlu bir biçimde hayatlarını sürdürmesi en önemli hedefimizdir. Bunu ancak Ak parti hükümeti ile sağlanması gerçeği de ortaya daha çok çıkmıştır. Seçim sonuçları sonrası değerlendirmelerde de Ak Parti'nin tekrar hükümette olması gerektiği gerçeğinden yola çıkarak gecemizi gündüzümüze katarak bir çalışma performansı sergileyeceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.