Katırcıoğlu: "TBMM tarihinde bir ilk gerçekleştirildi!"

Kocaeli 18.05.2017 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Katırcıoğlu: "TBMM tarihinde bir ilk gerçekleştirildi!"

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, yaptığı açıklamada; TBMM Genel kurulunda yapılan HSK seçimlerinde 7 üyenin Hakimler Savcılar Kuruluna seçildiğini, seçimlerin tarafsız, bağımsız, adil ve etkin yargı sistemi adına hayırlı olması dileğini aktardı. KATIRCIOĞLU HSK ÜYELERİNİ KUTLADI Radiye Sezer Katırcıoğlu TBMM’de yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulu'ndaki HSK seçiminin ikinci turunda Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeliklerine seçilen; Yaşar Şimşek, Mehmet Ademoğlu, Alp Arslan, Cafer Ergen, Ali Cengiz Köseoğlu, Songül Yazar ve Hamit Kocabey’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde uyum yasalarının sırasıyla ele alınacağına değinerek, “TBMM tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. HSK üyelerini Milletin iradesi belirledi. Bağımsız, tarafsız, adil ve etkin yargı sistemi adına önemli bir adım attık. Üyeleri tekrar tebrik diyorum. Yeni Anayasa doğrultusunda uyum yasaları çalışmaları da referandumun ruhuna uygun bir şekilde ilerleyecektir" dedi.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, yaptığı açıklamada; TBMM Genel kurulunda yapılan HSK seçimlerinde 7 üyenin Hakimler Savcılar Kuruluna seçildiğini, seçimlerin tarafsız, bağımsız, adil ve etkin yargı sistemi adına hayırlı olması dileğini aktardı.

KATIRCIOĞLU HSK ÜYELERİNİ KUTLADI

Radiye Sezer Katırcıoğlu TBMM’de yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulu'ndaki HSK seçiminin ikinci turunda Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeliklerine seçilen; Yaşar Şimşek, Mehmet Ademoğlu, Alp Arslan, Cafer Ergen, Ali Cengiz Köseoğlu, Songül Yazar ve Hamit Kocabey’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde uyum yasalarının sırasıyla ele alınacağına değinerek, “TBMM tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. HSK üyelerini Milletin iradesi belirledi. Bağımsız, tarafsız, adil ve etkin yargı sistemi adına önemli bir adım attık. Üyeleri tekrar tebrik diyorum. Yeni Anayasa doğrultusunda uyum yasaları çalışmaları da referandumun ruhuna uygun bir şekilde ilerleyecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.