Katırcoğlu’dan Başkan Toltar’a teşekkür ziyareti

Dilovası 10.11.2015 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Katırcoğlu’dan Başkan Toltar’a teşekkür ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu’nun ziyaretine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yöneticileri de eşlik etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah hayırlı etsin, hayırlı hizmetlere vesile olsun. AK Parti’nin Kocaeli’ndeki diğer  vekillerimiz gibi Radiye Sezer Katırcıoğlu hanımefendi de  milletin vekili olma onuruna sahip oldular. Kocaelimize, ilçemize hayırlı hizmetlerin gelmesine vesile olacaklardır. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da  “1 Kasım seçimlerinde beraber güzel bir saha çalışması yaptığımız belediye başkanlarımıza hem teşekkür etmek hem de hasbihal etmek amacıyla ziyarette bulunuyoruz.1 Kasım seçimlerinin Türkiye’ye getirdiği rahatlama çerçevesinde hem belediye çalışmaları hem de bizim birlikte ne yapabileceğimizin istişaresini yapmış olacağız. Tekrar seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ederek seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu’nun ziyaretine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yöneticileri de eşlik etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Toltar, “Allah hayırlı etsin, hayırlı hizmetlere vesile olsun. AK Parti’nin Kocaeli’ndeki diğer  vekillerimiz gibi Radiye Sezer Katırcıoğlu hanımefendi de  milletin vekili olma onuruna sahip oldular. Kocaelimize, ilçemize hayırlı hizmetlerin gelmesine vesile olacaklardır. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da  “1 Kasım seçimlerinde beraber güzel bir saha çalışması yaptığımız belediye başkanlarımıza hem teşekkür etmek hem de hasbihal etmek amacıyla ziyarette bulunuyoruz.1 Kasım seçimlerinin Türkiye’ye getirdiği rahatlama çerçevesinde hem belediye çalışmaları hem de bizim birlikte ne yapabileceğimizin istişaresini yapmış olacağız. Tekrar seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.