Kaymakam Güler, çocukları ağırladı!

Gebze 23.10.2019 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler, çocukları ağırladı!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Sultan Orhan Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette çocuklar Kaymakam Güler’e Türk Bayrağı ve Türk Bayraklı çiçek takdim etti. Sultan Orhan Anaokulu Okul Müdürü Mücella Gerim, Müdür Yardımcısı Sercan Vural, Okul Öncesi Öğretmenleri Ceren Aydın ve Feyza Nur Özdemir ile Kır Çiçekleri Sınıfı öğrencileri ve Neşeli Yüzler Sınıfı öğrencileri Kaymakam Mustafa Güler’i ziyaret etti. Değerler Eğitimi Etkinlikleri kapsamında Vatan Sevgisi temalı ziyarette Kaymakam Güler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan öğrenciler kendi yaptıkları Türk Bayrağını ve Türk Bayraklı çiçeklerini takdim ettiler. ÇOCUKLAR GÜLER’İN BAYRAMINI KUTLADI Çocuklar ile sohbet eden ve onların sorularını cevaplandıran Kaymakam Güler, “yakın zamanda kutlayacağımız bir bayram var ne bayramı biliyor musunuz” diye sordu. Çocuklar ise Cumhuriyet bayramı olduğunu söyleyerek Salih Efe Malkoçoğlu ve Zeynep Ela Malkoçoğlu kardeşler hazırladıkları Cumhuriyet Hürriyet demek şarkılarını söylerken, Yaşar Enes Uslu isimli öğrenci Atatürk konulu şiirini okudu. Kaymakam Mustafa Güler misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çocuklara fidan hediye edip hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Sultan Orhan Anaokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette çocuklar Kaymakam Güler’e Türk Bayrağı ve Türk Bayraklı çiçek takdim etti.

Sultan Orhan Anaokulu Okul Müdürü Mücella Gerim, Müdür Yardımcısı Sercan Vural, Okul Öncesi Öğretmenleri Ceren Aydın ve Feyza Nur Özdemir ile Kır Çiçekleri Sınıfı öğrencileri ve Neşeli Yüzler Sınıfı öğrencileri Kaymakam Mustafa Güler’i ziyaret etti. Değerler Eğitimi Etkinlikleri kapsamında Vatan Sevgisi temalı ziyarette Kaymakam Güler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan öğrenciler kendi yaptıkları Türk Bayrağını ve Türk Bayraklı çiçeklerini takdim ettiler.

ÇOCUKLAR GÜLER’İN BAYRAMINI KUTLADI

Çocuklar ile sohbet eden ve onların sorularını cevaplandıran Kaymakam Güler, “yakın zamanda kutlayacağımız bir bayram var ne bayramı biliyor musunuz” diye sordu. Çocuklar ise Cumhuriyet bayramı olduğunu söyleyerek Salih Efe Malkoçoğlu ve Zeynep Ela Malkoçoğlu kardeşler hazırladıkları Cumhuriyet Hürriyet demek şarkılarını söylerken, Yaşar Enes Uslu isimli öğrenci Atatürk konulu şiirini okudu. Kaymakam Mustafa Güler misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çocuklara fidan hediye edip hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.