GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kaymakam Güler’den gazilere madalya!

Gebze 13.07.2020 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Güler’den gazilere madalya!

Kaymakam Mustafa Güler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazileri Necati Aladağ ve Cemal Uslu’ya KKTC Hükümeti tarafından verilen Milli Mücadele Madalyalarını teslim etti. Madalya Tevcih Töreninde İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir katıldı. “ÜSTÜN BİR MAKAMA ULAŞTINIZ” Törende konuşan Kaymakam Mustafa Güler; “Bizler canımızla, kanımızla Kıbrıs Türklerinin yanında durmaya çalıştık. Sizler canla başla Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin varoluş mücadelesine büyük katkılar sundunuz ve gazilik mertebesi gibi üstün bir makama ulaştınız. Başta tüm şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, şuan hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.” dedi. Daha sonra Gazilere madalyaları takdim edildi.

Kaymakam Mustafa Güler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazileri Necati Aladağ ve Cemal Uslu’ya KKTC Hükümeti tarafından verilen Milli Mücadele Madalyalarını teslim etti. Madalya Tevcih Töreninde İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir katıldı.

“ÜSTÜN BİR MAKAMA ULAŞTINIZ”

Törende konuşan Kaymakam Mustafa Güler; “Bizler canımızla, kanımızla Kıbrıs Türklerinin yanında durmaya çalıştık. Sizler canla başla Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin varoluş mücadelesine büyük katkılar sundunuz ve gazilik mertebesi gibi üstün bir makama ulaştınız. Başta tüm şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, şuan hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.” dedi. Daha sonra Gazilere madalyaları takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.