Kaymakam Güler Onları Unutmadı!

Gebze 15.12.2017 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Güler Onları Unutmadı!

Kaymakam Güler Onları Unutmadı!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 15 Temmuz Şehit ve Gazi Yakınlarını unutmadı. Gebze’ye ataması çıkmadan önce Üsküdar Kaymakamı olarak görev yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 15 Temmuz Şehit ve Gazi Yakınlarını evinde ağırladı. Eşiyle birlikte misafirlerle tek tek ilgilenen Kaymakam Güler misafirlerine Gebze’yi gezdirmeyi de ihmal etmedi. Misafirlerini Gebze Eskihisar Sahili, Çoban Mustafa Paşa Camii ve Külliyesi ile Osman Hamdi Bey Müzesi’ne götüren Kaymakam Güler, “Bundan böyle Gebze ve Üsküdar kardeş şehirdir.” dedi. 
Kaymakam Güler Onları Unutmadı!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 15 Temmuz Şehit ve Gazi Yakınlarını unutmadı.

Gebze’ye ataması çıkmadan önce Üsküdar Kaymakamı olarak görev yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 15 Temmuz Şehit ve Gazi Yakınlarını evinde ağırladı. Eşiyle birlikte misafirlerle tek tek ilgilenen Kaymakam Güler misafirlerine Gebze’yi gezdirmeyi de ihmal etmedi. Misafirlerini Gebze Eskihisar Sahili, Çoban Mustafa Paşa Camii ve Külliyesi ile Osman Hamdi Bey Müzesi’ne götüren Kaymakam Güler, “Bundan böyle Gebze ve Üsküdar kardeş şehirdir.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.