Kaymakam Karaman Erenler’e gitti

Darıca 25.01.2018 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Karaman Erenler’e gitti

Ülkemizde son yıllarda farklı mimari anlayışı ile hizmetlerini sürdüren muhtarlık binalarının farklı bir versiyonu olan İzmit Erenler Mahallesi muhtarlık binasında incelemeler yapmak, bu mimari yapının Darıca’da da faaliyetlerini sürdüren muhtarlık binalarına uygulanmasını planlamak adına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bu bölgeye bir ziyaret programı gerçekleştirdi. İzmit’in Erenler Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek gerek muhtardan gerekse binanın projesine ilişkin yetkililerden bilgi alan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Artık muhtarlarımız çağımıza, teknolojiye, gelişen mimari estetik görüntüye yakışan ortamlarda görev yapmalıdırlar. Muhtarlarımız mahallelerde ki gözümüz kulağımız niteliğinde olup halkın hemen yanı başındalar. Belki biz heryere ulaşamasak ta, vatandaşlar her an bizlerle iletişime geçemeseler de muhtarlarımız bizlerin mahallerdeki en hassas temsilcileridir. Onlar vatandaşla devlet idari birimler arasında önemli köprüler. O nedenle onların çalıştığı yapıların hem sağlıklı, hem teknolojik donanımlı hem de estetik açıdan şevk verici özellikte olmaları gerekmektedir. Böylesine bir çalışma için diğer il ve ilçelerde ki yapıların incelenmesi adına ziyaret ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

Ülkemizde son yıllarda farklı mimari anlayışı ile hizmetlerini sürdüren muhtarlık binalarının farklı bir versiyonu olan İzmit Erenler Mahallesi muhtarlık binasında incelemeler yapmak, bu mimari yapının Darıca’da da faaliyetlerini sürdüren muhtarlık binalarına uygulanmasını planlamak adına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bu bölgeye bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

İzmit’in Erenler Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek gerek muhtardan gerekse binanın projesine ilişkin yetkililerden bilgi alan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Artık muhtarlarımız çağımıza, teknolojiye, gelişen mimari estetik görüntüye yakışan ortamlarda görev yapmalıdırlar. Muhtarlarımız mahallelerde ki gözümüz kulağımız niteliğinde olup halkın hemen yanı başındalar. Belki biz heryere ulaşamasak ta, vatandaşlar her an bizlerle iletişime geçemeseler de muhtarlarımız bizlerin mahallerdeki en hassas temsilcileridir. Onlar vatandaşla devlet idari birimler arasında önemli köprüler. O nedenle onların çalıştığı yapıların hem sağlıklı, hem teknolojik donanımlı hem de estetik açıdan şevk verici özellikte olmaları gerekmektedir. Böylesine bir çalışma için diğer il ve ilçelerde ki yapıların incelenmesi adına ziyaret ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.