Kaymakama Suikast Girişimi

25.07.2017 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakama Suikast Girişimi

Kadın teröristin gösterdiği yerde el bombası bulundu.

üksekova kaymakamına suikast son anda önlendi. Terör örgütü  PKK'nın suikastçısı operasyonla yakalandı. Kadın terörist,  Şemdinli'de 2 askerimizin şehit olduğu saldırıda vardı. KADIN TERÖRİSTİN DAVRANIŞLARI ŞÜPHE ÇEKTİ Davranışlarından şüphelenilen bir kadını takibe alan emniyet güçleri, kadının  PKK'lı terörist olduğunu tespit etti.  PKK'lı teröristi keşif yaparken takibe alan emniyet güçleri, düzenledikleri operasyonla kadını gözaltına aldı. Kadın teröristin gösterdiği yerde bir adet el bombası ele geçirildi. GÖSTERDİĞİ YERDE EL BOMBASI BULUNDU Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Mahmut Kaşıkçı'ya suikast girişimi için ilçeye geldiği tespit edilen kadın teröristin gösterdiği yerde ise el bombası bulundu.
Kadın teröristin gösterdiği yerde el bombası bulundu.

üksekova kaymakamına suikast son anda önlendi. Terör örgütü  PKK'nın suikastçısı operasyonla yakalandı. Kadın terörist,  Şemdinli'de 2 askerimizin şehit olduğu saldırıda vardı.

KADIN TERÖRİSTİN DAVRANIŞLARI ŞÜPHE ÇEKTİ

Davranışlarından şüphelenilen bir kadını takibe alan emniyet güçleri, kadının  PKK'lı terörist olduğunu tespit etti.  PKK'lı teröristi keşif yaparken takibe alan emniyet güçleri, düzenledikleri operasyonla kadını gözaltına aldı. Kadın teröristin gösterdiği yerde bir adet el bombası ele geçirildi.

GÖSTERDİĞİ YERDE EL BOMBASI BULUNDU

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Mahmut Kaşıkçı'ya suikast girişimi için ilçeye geldiği tespit edilen kadın teröristin gösterdiği yerde ise el bombası bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.