Kazananlar 'ORDU'su 2-0

Spor 16.11.2016 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kazananlar 'ORDU'su 2-0

Kazananlar 'ORDU'su 2-0

Kazanmayı alışkanlık haline getiren Darıca G.B, Orduspor’u sahasında Serhan ve Cafercan’ın gollleriyle 2-0 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Formaya hasret kalan Serhan, Abuzer’in yerine ilk 11’de başladığı maçta 1 gol atarken Cafercan’ın penaltısının da hazırlayacısı oldu. ADIM ADIM ZİRVEYE 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, muazzam gidişatını Orduspor karşısında da sürdürdü. Ligin 12’nci haftasında sahasında ağırladığı lig sonuncu rakibini 14’teSerhan Yılmaz ve 17’de Cafercan Aksu’nun penaltı golüyle 2-0’lık skorla geçen sarı yeşilliler, puanını 22’ye çıkararak ligde 3.sıraya yükseldi. Lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini sürdüren Darıca G.B, Pazar günü deplasmanda 21 puanlı Diyarbekirspor’a konuk olacak. SERHAN KALİTESİNİ KONUŞTURDU Mütevazi rakibi karşısında maça iyi başlayan Darıca G.B golleri erken buldu. Sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Abuzer’in yerine sahaya ilk 11’de çıkan Serhan Yılmaz, maçın kahramanı oldu. 14’ncü dakikada şık bir plaseyle takımını 1-0 öne geçiren Serhan, bu golden 3 dakika sonra penaltı yaptırarak Cafercan’ın golüne katkı sundu. Güçlü fiziğini iyi kullanan Serhan, iştahlı futboluyla teknik ekibe de mesaj gönderdi.
Kazananlar 'ORDU'su 2-0

Kazanmayı alışkanlık haline getiren Darıca G.B, Orduspor’u sahasında Serhan ve Cafercan’ın gollleriyle 2-0 yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Formaya hasret kalan Serhan, Abuzer’in yerine ilk 11’de başladığı maçta 1 gol atarken Cafercan’ın penaltısının da hazırlayacısı oldu.

ADIM ADIM ZİRVEYE

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, muazzam gidişatını Orduspor karşısında da sürdürdü. Ligin 12’nci haftasında sahasında ağırladığı lig sonuncu rakibini 14’teSerhan Yılmaz ve 17’de Cafercan Aksu’nun penaltı golüyle 2-0’lık skorla geçen sarı yeşilliler, puanını 22’ye çıkararak ligde 3.sıraya yükseldi. Lider Afjet Afyonspor’u amansız takibini sürdüren Darıca G.B, Pazar günü deplasmanda 21 puanlı Diyarbekirspor’a konuk olacak.

SERHAN KALİTESİNİ KONUŞTURDU

Mütevazi rakibi karşısında maça iyi başlayan Darıca G.B golleri erken buldu. Sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Abuzer’in yerine sahaya ilk 11’de çıkan Serhan Yılmaz, maçın kahramanı oldu. 14’ncü dakikada şık bir plaseyle takımını 1-0 öne geçiren Serhan, bu golden 3 dakika sonra penaltı yaptırarak Cafercan’ın golüne katkı sundu. Güçlü fiziğini iyi kullanan Serhan, iştahlı futboluyla teknik ekibe de mesaj gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.