Kendini patlattığı anın görüntüleri...

26.04.2016 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kendini patlattığı anın görüntüleri...

130 kişinin hayatını kaybettiği Paris saldırılarında, bir restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın görüntüleri ortaya çıktı.

130 kişinin hayatını kaybettiği Paris saldırılarında, bir restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın görüntüleri ortaya çıktı Paris Katliamcısı Brahim Abdeslam'ın Kendini Patlattığı O Anların Görüntüsü YayınlandıGeçen yıl kasım ayında Paris'i kana bulayan saldırılarda, Comptoir Voltaire adlı restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın (31) görüntüleri ortaya çıktı.İngiliz Daily Mail'in Fransız M6 televizyonundan aktardığı görüntülerde, Abdeslam'ın kendini patlattığı anlar anbean görünüyor. Haberde, görüntlerin restoranın güvenlik kameralarına takıldığı belirtiliyor. Brüksel'de yetişen ve Fransız pasaportu taşıyan Abdeslam'ın cuma gecesi saat 09: 40 sularında restorana doğru yürüdüğü görülüyor. YÜZÜ KÜL RENGİ, TELAŞLI... Yüzü kül rengi olan ve telaşlı görünen Abdeslam, bir araçtan inerek restoranın kapısına doğru yürüyor. ELİYLE YÜZÜNÜ KAPATIYOR VE... Boş masaya doğru giden Abdeslam, daha sonra başını eğiyor ve sol eliyle kapatıyor. Ardından intihar yeleğini patlatıyor. Beyaz bir duman bulutunun yükseldi
130 kişinin hayatını kaybettiği Paris saldırılarında, bir restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın görüntüleri ortaya çıktı.

130 kişinin hayatını kaybettiği Paris saldırılarında, bir restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın görüntüleri ortaya çıktı Paris Katliamcısı Brahim Abdeslam'ın Kendini Patlattığı O Anların Görüntüsü YayınlandıGeçen yıl kasım ayında Paris'i kana bulayan saldırılarda, Comptoir Voltaire adlı restoranda kendini havaya uçuran Brahim Abdeslam'ın (31) görüntüleri ortaya çıktı.İngiliz Daily Mail'in Fransız M6 televizyonundan aktardığı görüntülerde, Abdeslam'ın kendini patlattığı anlar anbean görünüyor.

Haberde, görüntlerin restoranın güvenlik kameralarına takıldığı belirtiliyor.

Brüksel'de yetişen ve Fransız pasaportu taşıyan Abdeslam'ın cuma gecesi saat 09: 40 sularında restorana doğru yürüdüğü görülüyor.

YÜZÜ KÜL RENGİ, TELAŞLI...

Yüzü kül rengi olan ve telaşlı görünen Abdeslam, bir araçtan inerek restoranın kapısına doğru yürüyor.

ELİYLE YÜZÜNÜ KAPATIYOR VE...

Boş masaya doğru giden Abdeslam, daha sonra başını eğiyor ve sol eliyle kapatıyor. Ardından intihar yeleğini patlatıyor.

Beyaz bir duman bulutunun yükseldi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.