KENT-KA DUYARSIZ KALMADI

Gebze 08.01.2016 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KENT-KA DUYARSIZ KALMADI

Gebze İHH Temsilciliği’nin başlatmış olduğu “Suriyeli Çocuklar için örüyoruz” kampanyasına bir destek de Kent-Ka (Kentin Kadınları) Platformu’ndan geldi. Kent-Ka – İHH işbirliği ile devam eden kampanya da son gün 29 Şubat 2016. YÜREKLERİ ISITACAKLAR Kent-Ka Platformu yetkilileri “Suriyeli Çocuklar için örüyoruz” kampanyasıyla ilgili komisyon oluşturdu. Yetkililerin yaptığı açıklama da “Kent-Ka Platformu olarak kampanya ile ilgili daha çok kişiye ulaşmak için bir komisyon oluşturduk. Komisyon’dan sorumlu olan Arkadaşlarımız Halime Çakmak ve Aynur Ercan gece gündüz demeden bu proje için çalışıyorlar. Keza Platformumuza üye olan tüm arkadaşlarımız da ellerinden geldiğince kampanyamıza destek oluyorlar.” Dedi. TEŞEKKÜR ETTİLER Gebze İhh Temsilciliği yetkilileri ise “Destek olan herkese kapımız açık. Az çok demeden herkes kampanyamıza ilgi gösteriyor. Biz çok memnunuz. Daha çok kişiye ulaşıyoruz ve ulaşmaya da devam edeceğimize de inanıyorum. Kent-Ka Platformu’ndan örgü kampanyamıza destek olarak bu işte kendini sorumlu hissederek bize yardımcı olan Halime Çakmak ve Aynur Ercan’ı da teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Gebze İHH Temsilciliği’nin başlatmış olduğu “Suriyeli Çocuklar için örüyoruz” kampanyasına bir destek de Kent-Ka (Kentin Kadınları) Platformu’ndan geldi. Kent-Ka – İHH işbirliği ile devam eden kampanya da son gün 29 Şubat 2016.

YÜREKLERİ ISITACAKLAR

Kent-Ka Platformu yetkilileri “Suriyeli Çocuklar için örüyoruz” kampanyasıyla ilgili komisyon oluşturdu. Yetkililerin yaptığı açıklama da “Kent-Ka Platformu olarak kampanya ile ilgili daha çok kişiye ulaşmak için bir komisyon oluşturduk. Komisyon’dan sorumlu olan Arkadaşlarımız Halime Çakmak ve Aynur Ercan gece gündüz demeden bu proje için çalışıyorlar. Keza Platformumuza üye olan tüm arkadaşlarımız da ellerinden geldiğince kampanyamıza destek oluyorlar.” Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Gebze İhh Temsilciliği yetkilileri ise “Destek olan herkese kapımız açık. Az çok demeden herkes kampanyamıza ilgi gösteriyor. Biz çok memnunuz. Daha çok kişiye ulaşıyoruz ve ulaşmaya da devam edeceğimize de inanıyorum. Kent-Ka Platformu’ndan örgü kampanyamıza destek olarak bu işte kendini sorumlu hissederek bize yardımcı olan Halime Çakmak ve Aynur Ercan’ı da teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.