KEPÇE YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kocaeli 15.02.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KEPÇE YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI

İzmit’te kepçenin yüklendiği esnada freni boşalan TIR şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi; İzmit Turgut Mahallesi İsmail Gaspıralı Sokak üzerinde Mustafa Gazioğlu (36) idaresindeki 54 FE 513 plakalı TIR’a rampada Salih Güleç(36) idaresindeki kepçe yükleniyordu. Bu esanda freni boşalan TIR geri geri giderek yol kenarında yer alan ve inşaat alanının bulunduğu şarampole yuvarladı .
İzmit’te kepçenin yüklendiği esnada freni boşalan TIR şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi; İzmit Turgut Mahallesi İsmail Gaspıralı Sokak üzerinde Mustafa Gazioğlu (36) idaresindeki 54 FE 513 plakalı TIR’a rampada Salih Güleç(36) idaresindeki kepçe yükleniyordu. Bu esanda freni boşalan TIR geri geri giderek yol kenarında yer alan ve inşaat alanının bulunduğu şarampole yuvarladı

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.