Kılıç’ın kapısı açık

Çayırova 16.11.2016 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kılıç’ın kapısı açık

Çayırova halkının sorunlarının gündeme gelmesi ve çözümü adına Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç tarafında yürütülen haftalık toplantılar ilçe vatandaşları memnuniyetle karşılanıyor.Kılıç, “Bir tek Çayırovalı’nın sorunu dahi hepimizin sorunudur.”dedi.

    Çayırova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şevki Demirci, ilk dönemlerinde her Çarşamba gününü vatandaşları dinlemek ve sorunlarını çözmek adına halk meclisi toplantıları projelerin yürütülmesi ve hayata geçmesi açısından yoğun gündemler nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik tarafından sürdürüldü. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşın sorunlarını dile getirmesi için Çarşamba günlerini beklemeye gerek yok. Beyaz Masa, Mavi Masa ve diğer belediye birimleri, başkan yardımcıları ve kendi makamının vatandaşların başvuru yapabilmeleri ve sıkıntılarını dile getirmeleri için her gün ve her saat açık olması talimatı ile haftalık halk meclisi toplantılarını iptal etti. Çayırovalıların Belediye Başkanı Demirci dahil tüm birimlere giderek sıkıntı ve şikayetlerini dile getirirken Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ta ilçe halkına bir kapı daha açtı.   HER SALI 3 SAAT VATANDAŞI DİNLİYOR Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın her Salı gerçekleşen haftalık olağan icra ve yönetim kurulu toplantısı öncesinde partide vatandaşları ağırlayan ilçe başkanı Zafer Kılıç, saat 16.30-1930 arası sorun, şikayet ve talepleri dinliyor notlar alıyor. Vatandaşlardan gelen tüm konuları gerek parti meclis grup toplantılarında gerekse direk Başkan Şevki Demirci ile istişare eden Zafer Kılıç konuların sonuçları ile ilgili vatandaşlara geri dönüşü sağlıyor. MAHALLERDE DE BAŞKANLARIN KAPISI AÇIK Çayırova Ak Parti İlçe Binası’na ulaşmakta sıkıntı çeken vatandaşlar için mahalle başkanlıklarına da gitme tercihi yapabileceklerini belirten Kılıç, “Çayırovalı’nın her konuda başvuru yapabileceği kapılar oluşturduk. Ak Parti halkın kendisidir. Dolayısı ile partimize gelirken evine geliyormuş kadar rahat olabilirler. Sıkıntılarını çekinmeden dile getirebilirler. Yasalar ölçüsünde her türlü sorunun çözülmesi için tüm kurum ve kuruluşla onlar adına harekete geçiyoruz. Bize ulaşamayan mahalle başkanlıklarımıza gidebilir. İlçemizde ki tek bir kişinin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Halkımıza her dakika gitmek, halkımızın her an bize gelmesi partimizin doğal yapısıdır. Seçimden seçime halkla buluşma teknikleri artimizin yapısına aykırıdır.”dedi.
Çayırova halkının sorunlarının gündeme gelmesi ve çözümü adına Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç tarafında yürütülen haftalık toplantılar ilçe vatandaşları memnuniyetle karşılanıyor.Kılıç, “Bir tek Çayırovalı’nın sorunu dahi hepimizin sorunudur.”dedi.

 

 

Çayırova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şevki Demirci, ilk dönemlerinde her Çarşamba gününü vatandaşları dinlemek ve sorunlarını çözmek adına halk meclisi toplantıları projelerin yürütülmesi ve hayata geçmesi açısından yoğun gündemler nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik tarafından sürdürüldü. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşın sorunlarını dile getirmesi için Çarşamba günlerini beklemeye gerek yok. Beyaz Masa, Mavi Masa ve diğer belediye birimleri, başkan yardımcıları ve kendi makamının vatandaşların başvuru yapabilmeleri ve sıkıntılarını dile getirmeleri için her gün ve her saat açık olması talimatı ile haftalık halk meclisi toplantılarını iptal etti. Çayırovalıların Belediye Başkanı Demirci dahil tüm birimlere giderek sıkıntı ve şikayetlerini dile getirirken Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ta ilçe halkına bir kapı daha açtı.

 

HER SALI 3 SAAT VATANDAŞI DİNLİYOR


Çayırova Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın her Salı gerçekleşen haftalık olağan icra ve yönetim kurulu toplantısı öncesinde partide vatandaşları ağırlayan ilçe başkanı Zafer Kılıç, saat 16.30-1930 arası sorun, şikayet ve talepleri dinliyor notlar alıyor. Vatandaşlardan gelen tüm konuları gerek parti meclis grup toplantılarında gerekse direk Başkan Şevki Demirci ile istişare eden Zafer Kılıç konuların sonuçları ile ilgili vatandaşlara geri dönüşü sağlıyor.

MAHALLERDE DE BAŞKANLARIN KAPISI AÇIK

Çayırova Ak Parti İlçe Binası’na ulaşmakta sıkıntı çeken vatandaşlar için mahalle başkanlıklarına da gitme tercihi yapabileceklerini belirten Kılıç, “Çayırovalı’nın her konuda başvuru yapabileceği kapılar oluşturduk. Ak Parti halkın kendisidir. Dolayısı ile partimize gelirken evine geliyormuş kadar rahat olabilirler. Sıkıntılarını çekinmeden dile getirebilirler. Yasalar ölçüsünde her türlü sorunun çözülmesi için tüm kurum ve kuruluşla onlar adına harekete geçiyoruz. Bize ulaşamayan mahalle başkanlıklarımıza gidebilir. İlçemizde ki tek bir kişinin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Halkımıza her dakika gitmek, halkımızın her an bize gelmesi partimizin doğal yapısıdır. Seçimden seçime halkla buluşma teknikleri artimizin yapısına aykırıdır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.