Kılıç’tan ‘VUR’ emri!1

Spor 25.08.2017 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıç’tan ‘VUR’ emri!1

DARICA G.B TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ RAKİBİNİ UZAKTAN VURACAK

Velimeşe maçına odaklanan sarı yeşillilerde teknik patron Gürses Kılıç rakibi uzaktan atılacak gol ya da gollerle çözmek istiyor. Oyuncularından çerçeveyi her gördüklerinde kaleye şut atmalarını isteyen Kılıç, oyuncularına ‘’Vur’’ emri verdi. Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2017-2018 sezonunun ilk maçında yarın sahasında 3.Lig’in yeni ekiplerinden E.Velimeşespor’u konuk edecek. Önceki akşam yapılan antrenmanda orta ve şut çalışması yapan sarı yeşillilerde, teknik patron Gürses Kılıç oyuncularına ‘Vur’ emri verdi. Futbolcularından ceza sahası dışından çerçeveyi her gördüklerinde kaleye şut atmalarını isteyen Kılıç, son idmanda bol bol şut çalıştırması yaptırdı. Maçtaki her olasılığı hesaba katan Kılıç, rakibin olası katı savunma anlayışını uzaktan gelecek gol ya da gollerle çözmeyi planlıyor. Bugün saat 17.00’da Velimeşe maçı öncesinde hafif bir çalışma yapacak olan sarı yeşilliler, kendi tesislerinde kampa girecek. 
DARICA G.B TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ RAKİBİNİ UZAKTAN VURACAK

Velimeşe maçına odaklanan sarı yeşillilerde teknik patron Gürses Kılıç rakibi uzaktan atılacak gol ya da gollerle çözmek istiyor. Oyuncularından çerçeveyi her gördüklerinde kaleye şut atmalarını isteyen Kılıç, oyuncularına ‘’Vur’’ emri verdi.

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 2017-2018 sezonunun ilk maçında yarın sahasında 3.Lig’in yeni ekiplerinden E.Velimeşespor’u konuk edecek. Önceki akşam yapılan antrenmanda orta ve şut çalışması yapan sarı yeşillilerde, teknik patron Gürses Kılıç oyuncularına ‘Vur’ emri verdi. Futbolcularından ceza sahası dışından çerçeveyi her gördüklerinde kaleye şut atmalarını isteyen Kılıç, son idmanda bol bol şut çalıştırması yaptırdı. Maçtaki her olasılığı hesaba katan Kılıç, rakibin olası katı savunma anlayışını uzaktan gelecek gol ya da gollerle çözmeyi planlıyor. Bugün saat 17.00’da Velimeşe maçı öncesinde hafif bir çalışma yapacak olan sarı yeşilliler, kendi tesislerinde kampa girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.