Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli programı belli oldu

Kocaeli 06.04.2017 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli programı belli oldu

10 Nisan'da ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı netleşti

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET EDECEK CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu halk oylaması çalışmaları kapsamında 10 Nisan Pazartesi günü ilimizde olacak. Sabah 11.30'da ilimizde olacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda ilimizdeki muhtar ve azalarla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, saat 14.30'da ilimizdeki Sendikalar Birliği, sendikalar, oda yöneticileri, esnaflar ve hemşeri dernekleri ile İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda buluşacak. Bu toplantının ardından saat 16.00'da Körfez'de şehit ailesi ziyareti yapacak olan Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki son programı Körfez'de olacak. Saat 17.00'da Salon Körfez'de kadınlara seslenecek olan Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan halk oylaması için hayır oyu isteyecek.  
10 Nisan'da ilimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı netleşti

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET EDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu halk oylaması çalışmaları kapsamında 10 Nisan Pazartesi günü ilimizde olacak. Sabah 11.30'da ilimizde olacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda ilimizdeki muhtar ve azalarla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, saat 14.30'da ilimizdeki Sendikalar Birliği, sendikalar, oda yöneticileri, esnaflar ve hemşeri dernekleri ile İzmit Tanyıldız Düğün Salonu’nda buluşacak. Bu toplantının ardından saat 16.00'da Körfez'de şehit ailesi ziyareti yapacak olan Kılıçdaroğlu’nun ilimizdeki son programı Körfez'de olacak. Saat 17.00'da Salon Körfez'de kadınlara seslenecek olan Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da gerçekleşecek olan halk oylaması için hayır oyu isteyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.