Kılıçdaroğlu'nun konvoyunu EVET Bayrakları ile karşıladılar

Darıca 28.03.2017 - 16:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıçdaroğlu'nun konvoyunu EVET Bayrakları ile karşıladılar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gebze’deki muhtarlar buluşmasının ardından Darıca’da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 kadın işçiyle beraber öğle yemeği yedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Gebze'deki muhtarlar buluşmasının ardından  Darıca'da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 kadın işçiyle beraber öğle yemeği yedi. CHP konvoyunu yolda "Evet" çalışması yapan AK Partili seçmenler karşıladı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi referandumu öncesinde  Gebze'ye geldi.  Sabah saatlerinde  Gebze,  Darıca,  Dilovası ve  Çayırova ilçelerinin muhtarları ile buluştu. Muhtarlar buluşmasının ardından  Kılıçdaroğlu,  Darıca'da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 Kadın işçi ile beraber öğle yemeği yedi.  Darıca'da öğle yemeğine geçen  Kılıçdaroğlu'nu yolda referandum için "Evet" çalışması yapan AK Partililer karşıladı. AK Partili vatandaşların ellerinde "Evet" broşürleri ve  AK Parti bayrakları ile CHP konvoyunu karşılamaları ilginç görüntüler oluşturdu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gebze’deki muhtarlar buluşmasının ardından Darıca’da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 kadın işçiyle beraber öğle yemeği yedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Gebze'deki muhtarlar buluşmasının ardından  Darıca'da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 kadın işçiyle beraber öğle yemeği yedi. CHP konvoyunu yolda "Evet" çalışması yapan AK Partili seçmenler karşıladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi referandumu öncesinde  Gebze'ye geldi.  Sabah saatlerinde  Gebze,  Darıca,  Dilovası ve  Çayırova ilçelerinin muhtarları ile buluştu. Muhtarlar buluşmasının ardından  Kılıçdaroğlu,  Darıca'da bulunan bir tekstil atölyesinde 600 Kadın işçi ile beraber öğle yemeği yedi.  Darıca'da öğle yemeğine geçen  Kılıçdaroğlu'nu yolda referandum için "Evet" çalışması yapan AK Partililer karşıladı.

AK Partili vatandaşların ellerinde "Evet" broşürleri ve  AK Parti bayrakları ile CHP konvoyunu karşılamaları ilginç görüntüler oluşturdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.