Kimseye Özel davet Yok

01.05.2017 - 22:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kimseye Özel davet Yok

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partiye yeniden üye olacağı yarınki toplantıya Abdullah Gül'ün davet edilip edilmediğiyle ilgili bir soruya "Herhangi bir kişiye özel bir davet yok. Partililer katılacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Yasin Aktay, Genel Başkan ve Başbakan  Binali Yıldırım başkanlığında yapılan MKYK toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 21 Mayıs'taki olağanüstü kongrede genel başkanın yanında MKYK ile diğer organların seçiminin de yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya Aktay, "21 Mayıs günü hem genel başkan seçimi hem Merkez Karar Yönetim Kurulu ve bütün yönetim kademesinin seçimini içeren bir seçim yapılmış olacak." ifadelerini kullandı.   "ERDOĞAN BALKON KONUŞMASI YAPACAK MI?" "Yarın gerçekleştirilecek törende  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması yapıp yapmayacağının, rozet takıp takmayacağının" sorulması üzerine Aktay, törenin  AK Parti Genel Merkezi'ndeki salonda yapılacağını, burada  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabını beklediklerini kaydetti. ABDULLAH GÜL DAVET EDİLDİ Mİ? "Davetliler arasında kurucular kurulu üyelerini de saydınız. Sayın  Abdullah Gül'ün ya da Sayın  Ahmet Davutoğlu'nun yarın yapılacak törene gelme durumu var mıdır?" şeklindeki soruya Aktay, "Bu kategoriye kim giriyorsa herkes davetli. Şahıs olarak herhangi bir kişiye özel bir davet yok. Burada sadece kurucular kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Merkez Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri yarınki toplantıya davetlidir." yanıtını verdi. Aktay, herhangi bir kişiye özel bir davet bulunmadığını, söz konusu kurullara üye olanların davet edileceğini, bunun bir parti toplantısı olacağını sözlerine ekledi. GÜL, LİSTEDEN ÇIKARILMIŞTI Abdullah Gül, 2016 yılında  AK Parti Kurucular Kurulu'ndan çıkarılmıştı.
AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partiye yeniden üye olacağı yarınki toplantıya Abdullah Gül'ün davet edilip edilmediğiyle ilgili bir soruya "Herhangi bir kişiye özel bir davet yok. Partililer katılacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Yasin Aktay, Genel Başkan ve Başbakan  Binali Yıldırım başkanlığında yapılan MKYK toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

21 Mayıs'taki olağanüstü kongrede genel başkanın yanında MKYK ile diğer organların seçiminin de yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya Aktay, "21 Mayıs günü hem genel başkan seçimi hem Merkez Karar Yönetim Kurulu ve bütün yönetim kademesinin seçimini içeren bir seçim yapılmış olacak." ifadelerini kullandı.

 

"ERDOĞAN BALKON KONUŞMASI YAPACAK MI?"

"Yarın gerçekleştirilecek törende  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması yapıp yapmayacağının, rozet takıp takmayacağının" sorulması üzerine Aktay, törenin  AK Parti Genel Merkezi'ndeki salonda yapılacağını, burada  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabını beklediklerini kaydetti.

ABDULLAH GÜL DAVET EDİLDİ Mİ?

"Davetliler arasında kurucular kurulu üyelerini de saydınız. Sayın  Abdullah Gül'ün ya da Sayın  Ahmet Davutoğlu'nun yarın yapılacak törene gelme durumu var mıdır?" şeklindeki soruya Aktay, "Bu kategoriye kim giriyorsa herkes davetli. Şahıs olarak herhangi bir kişiye özel bir davet yok. Burada sadece kurucular kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Merkez Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri yarınki toplantıya davetlidir." yanıtını verdi.

Aktay, herhangi bir kişiye özel bir davet bulunmadığını, söz konusu kurullara üye olanların davet edileceğini, bunun bir parti toplantısı olacağını sözlerine ekledi.

GÜL, LİSTEDEN ÇIKARILMIŞTI

Abdullah Gül, 2016 yılında  AK Parti Kurucular Kurulu'ndan çıkarılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.