Kira Ücretini Ödemeyince Öldürmüşler

Çayırova 24.09.2016 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kira Ücretini Ödemeyince Öldürmüşler

Çayırova'da 25 yaşındaki Sergen Dağ'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kardeş, Dağ'ı 10 bin liraya ulaşan kira ücretini ödemediği için öldürdüklerini iddia etti.

Çayırova'da 25 yaşındaki Sergen Dağ'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kardeş, Dağ'ı 10 bin liraya ulaşan kira ücretini ödemediği için öldürdüklerini iddia etti. 2 kardeş ile kendilerini saklayan enişteleri adliyeye sevk edildi. Geçen Pazar günü, Çayırova Özgürlük Mahallesi 255 Sokak'ta meydana gelen olayda evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Sergen Dağ kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, İstanbul Ataşehir'de 3 kişiyi gözaltına aldı. Kadir Z. ile 17 yaşındaki kardeşi S.Z. ile enişteleri Mehmet F. gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde ifadeleri alınan Kadir Z. ve kardeşi S.Z, Sergen Dağ'ın kendilerine ait evde kiracı olduğunu, yaklaşık 10 bin liraya ulaşan borcunu ödemesini istediklerini, çıkan tartışmada kiracılarını öldürdüklerini, enişteleri Mehmet F.'nin de kendilerini sakladığını söyledi. İfadeleri alınan 3 kişi Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.  
Çayırova'da 25 yaşındaki Sergen Dağ'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kardeş, Dağ'ı 10 bin liraya ulaşan kira ücretini ödemediği için öldürdüklerini iddia etti.

Çayırova'da 25 yaşındaki Sergen Dağ'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kardeş, Dağ'ı 10 bin liraya ulaşan kira ücretini ödemediği için öldürdüklerini iddia etti. 2 kardeş ile kendilerini saklayan enişteleri adliyeye sevk edildi.

Geçen Pazar günü, Çayırova Özgürlük Mahallesi 255 Sokak'ta meydana gelen olayda evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Sergen Dağ kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, İstanbul Ataşehir'de 3 kişiyi gözaltına aldı. Kadir Z. ile 17 yaşındaki kardeşi S.Z. ile enişteleri Mehmet F. gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde ifadeleri alınan Kadir Z. ve kardeşi S.Z, Sergen Dağ'ın kendilerine ait evde kiracı olduğunu, yaklaşık 10 bin liraya ulaşan borcunu ödemesini istediklerini, çıkan tartışmada kiracılarını öldürdüklerini, enişteleri Mehmet F.'nin de kendilerini sakladığını söyledi. İfadeleri alınan 3 kişi Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.