KİRALIK SİYASETÇİ BİLE BULAMAYACAKLAR

Kocaeli 08.03.2016 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KİRALIK SİYASETÇİ BİLE BULAMAYACAKLAR

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “CHP Hafızasını Topluyor” toplantısında kız çocuklarının canlı bomba olarak yetiştirildiği iddiasını ortaya atan CHP’li eski yönetici Necdet Akar’a sert cevap verdi. Ceyhan, “Akar bu zihniyetiyle canlı bombanın kendisidir” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ceyhan, CHP Hafızasını Topluyor toplantısında şok bir açıklama yapan Necdet Akar’ı sert bir dille eleştirdi. Ceyhan, “Necdet Akar bu zihniyetiyle canlı bombanın ta kendisi olduğunu göstermiştir. Asıl tehlike o dur” ifadelerini kullandı. EKSİKLER MASAYA YATIRILIYOR İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yaptığımız danışma kurulu toplantılarıyla partimizin durumuna bakıyoruz. Hem de belediyelerimizin çalışmalarını inceleme fırsatı buluyoruz. Eksiklerimizi masaya yatırıyoruz. Milletimize verdiğimiz sözü tutmak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Öte yandan AKMİS sisteminde şubat ayı birincisi yine Kocaeli oldu. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. CANLI BOMBA AKAR’DIR CHP Hafızasını Topluyor toplantısında ortaya şok bir iddia atan Necdet Akar’a cevap veren Ceyhan, “CHP Hafızasını Topluyor diye bir program yapıldı. Zaten CHP’nin hafızasını dağıttığını biz görüyorduk. Yine toplamayla ilgili problemler yaşadılar. O toplantıda konuşan Necdet Akar, sübyan okullarında canlı bomba yetiştiriliyor diye bir açıklama yapmış. Necdet Akar bu açıklamayı yapıyorsa canlı bomba kendisidir. Din eğitimi alan kız çocuklarını canlı bomba olarak görüyorlarsa bunların zihniyetinde ciddi bir problem var. Bunlar hafızasını kaybetmiş” şeklinde konuştu. KİRALIK SİYASETÇİ BİLE BULAMAYACAKLAR MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ülke gündemindeki geçici işçi yasasıyla ilgili eleştirilerine yanıt veren Ceyhan, “Aydın bey yasayı okumadan etmeden açıklamalarda bulunmuş. Öncelikle kendisi yasayı bir okusun. Gerçi kendi ilçe başkanlığının tabelasını bile asmayı beceremeyen partinin temsilcilerinin bu işlere aklı ermez. Böyle giderse MHP yakında kiralık siyasetçi bile bulamayacak hale gelecek” ifadelerini kullandı. OLDUBİTTİYE GETİREMEYİZ İl Kadın Kollarının durumuyla ilgili de açıklama yapan Ceyhan, “Biz AK Parti olarak hiçbir işi oldu bittiye getiremeyiz. Biz İl Kadın Kolları başkanımızı seçeceğiz. Ama durum bu şekilde ilerliyor. Genel merkezde de büyük bir yoğunluk var. Yakın zamanda genel merkezin belirlediği isimler bize iletilecek ve Ankara’ya gidecekler. Ondan sonra başkan belirlenecek. Yakın zamanda bu süreci tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “CHP Hafızasını Topluyor” toplantısında kız çocuklarının canlı bomba olarak yetiştirildiği iddiasını ortaya atan CHP’li eski yönetici Necdet Akar’a sert cevap verdi. Ceyhan, “Akar bu zihniyetiyle canlı bombanın kendisidir” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ceyhan, CHP Hafızasını Topluyor toplantısında şok bir açıklama yapan Necdet Akar’ı sert bir dille eleştirdi. Ceyhan, “Necdet Akar bu zihniyetiyle canlı bombanın ta kendisi olduğunu göstermiştir. Asıl tehlike o dur” ifadelerini kullandı.

EKSİKLER MASAYA YATIRILIYOR
İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Yaptığımız danışma kurulu toplantılarıyla partimizin durumuna bakıyoruz. Hem de belediyelerimizin çalışmalarını inceleme fırsatı buluyoruz. Eksiklerimizi masaya yatırıyoruz. Milletimize verdiğimiz sözü tutmak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Öte yandan AKMİS sisteminde şubat ayı birincisi yine Kocaeli oldu. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CANLI BOMBA AKAR’DIR
CHP Hafızasını Topluyor toplantısında ortaya şok bir iddia atan Necdet Akar’a cevap veren Ceyhan, “CHP Hafızasını Topluyor diye bir program yapıldı. Zaten CHP’nin hafızasını dağıttığını biz görüyorduk. Yine toplamayla ilgili problemler yaşadılar. O toplantıda konuşan Necdet Akar, sübyan okullarında canlı bomba yetiştiriliyor diye bir açıklama yapmış. Necdet Akar bu açıklamayı yapıyorsa canlı bomba kendisidir. Din eğitimi alan kız çocuklarını canlı bomba olarak görüyorlarsa bunların zihniyetinde ciddi bir problem var. Bunlar hafızasını kaybetmiş” şeklinde konuştu.

KİRALIK SİYASETÇİ BİLE BULAMAYACAKLAR
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ülke gündemindeki geçici işçi yasasıyla ilgili eleştirilerine yanıt veren Ceyhan, “Aydın bey yasayı okumadan etmeden açıklamalarda bulunmuş. Öncelikle kendisi yasayı bir okusun. Gerçi kendi ilçe başkanlığının tabelasını bile asmayı beceremeyen partinin temsilcilerinin bu işlere aklı ermez. Böyle giderse MHP yakında kiralık siyasetçi bile bulamayacak hale gelecek” ifadelerini kullandı.

OLDUBİTTİYE GETİREMEYİZ
İl Kadın Kollarının durumuyla ilgili de açıklama yapan Ceyhan, “Biz AK Parti olarak hiçbir işi oldu bittiye getiremeyiz. Biz İl Kadın Kolları başkanımızı seçeceğiz. Ama durum bu şekilde ilerliyor. Genel merkezde de büyük bir yoğunluk var. Yakın zamanda genel merkezin belirlediği isimler bize iletilecek ve Ankara’ya gidecekler. Ondan sonra başkan belirlenecek. Yakın zamanda bu süreci tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.