Kışlanın Boşaltım İhalesi Hazır

Gebze 15.03.2017 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kışlanın Boşaltım İhalesi Hazır

Gebze Belediye Encümeni Üyeleri askeri alan içinde yer alan binaların yıkımı ve boşaltılması için ihale şartlarını oluşturdu.

Askeri alan içinde yer alan binaların yıkımı ve yıkım sonrası atıkların boşaltılmasını sağlayacak firmanın belirlenmesi için Gebze Belediye Encümeni ihale detaylarını görüştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Gebze Belediye Meclis Üyesi Oya Tunçel, Gebze Askeri alan içinde yapılacak tesisler öncesi burada bulunan binaların yıkımı ve taşınması gerçekleşecek. Yıkım sonrası oluşacak atıkların alandan temizlenmesini sağlayacak firmanın belirlenmesi için ihale gerçekleşecek. Gayet şeffaf ve uygun bütçe ile ihale edilmesini sağlayacağız."dedi. Başka bir belediyede aynı işin  521 Bin TL bütçe ile ihale yapıldığını da belirten Tunçel, "Biz o kadar yüksek fiyatlarda bu işi yaptırmayız."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze Belediye Encümeni Üyeleri askeri alan içinde yer alan binaların yıkımı ve boşaltılması için ihale şartlarını oluşturdu.

Askeri alan içinde yer alan binaların yıkımı ve yıkım sonrası atıkların boşaltılmasını sağlayacak firmanın belirlenmesi için Gebze Belediye Encümeni ihale detaylarını görüştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Gebze Belediye Meclis Üyesi Oya Tunçel, Gebze Askeri alan içinde yapılacak tesisler öncesi burada bulunan binaların yıkımı ve taşınması gerçekleşecek. Yıkım sonrası oluşacak atıkların alandan temizlenmesini sağlayacak firmanın belirlenmesi için ihale gerçekleşecek. Gayet şeffaf ve uygun bütçe ile ihale edilmesini sağlayacağız."dedi. Başka bir belediyede aynı işin  521 Bin TL bütçe ile ihale yapıldığını da belirten Tunçel, "Biz o kadar yüksek fiyatlarda bu işi yaptırmayız."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.