“Kızdığımız şeyler olsa da…”

Kocaeli 04.09.2019 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kızdığımız şeyler olsa da…”

MHP KOCAELİ İL BAŞKANI AYDIN ÜNLÜ;

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, 9 Eylül itibariyle saha çalışmalarımıza başlayacaklarını belirterek, “Bu programlarda vatandaşa dokunacağız ve Cumhur İttifakı’nı anlatacağız. Zillet ittifakının zararlarını ifade edeceğiz. Vatandaşa temas eden tek program MHP Kocaeli teşkilatlarının programıdır. Bizler cumhur ittifakına sahip çıkan bir partiyiz, bazen kızdığımız kırıldığımız şeyler olsa da cumhur ittifakını zarar verecek şeyleri yapmayız. Hedefimiz vatandaşın belediyeden hak ettiği hizmeti sağlıklı bir şekilde almasıdır.” dedi. İSTİFAYA DAVET EDİYORUM Kocaeli Barosu’nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen adli yıl açılışı programına katılmayan 41 barodan biri olduğunu ifade eden Ünlü, “27 Kasım 2018’de ben baro yönetimini Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın dediği için istifaya davet etmiştim. Adli yıl açılışına katılmayarak Kocaeli barosu milletin evine, devletin evine gitmeyi kabul etmemiştir. Bizler de tekraren bu tavır ve hareketlerinden dolayı demokratik tavrımızın arkasında durarak, Kocaeli Baro Başkanı ve yönetimini tekrar istifaya davet ediyoruz. Kocaeli barosunun milletin evindeki organizasyona katılmamasından dolayı Baro’ya tavır alan Cumhuriyet Başsavcımıza, adalet komisyon başkanımıza, hakim ve savcılarımıza teşekkür ediyoruz. Siz devletin olduğu yere tavır koyarak gitmezseniz, Cumhuriyet başsavcılığı da tavrının arkasında durur ve sizin resepsiyonunuza katılmaz” diyerek sözlerini tamamladı.
MHP KOCAELİ İL BAŞKANI AYDIN ÜNLÜ;

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, 9 Eylül itibariyle saha çalışmalarımıza başlayacaklarını belirterek, “Bu programlarda vatandaşa dokunacağız ve Cumhur İttifakı’nı anlatacağız. Zillet ittifakının zararlarını ifade edeceğiz. Vatandaşa temas eden tek program MHP Kocaeli teşkilatlarının programıdır. Bizler cumhur ittifakına sahip çıkan bir partiyiz, bazen kızdığımız kırıldığımız şeyler olsa da cumhur ittifakını zarar verecek şeyleri yapmayız. Hedefimiz vatandaşın belediyeden hak ettiği hizmeti sağlıklı bir şekilde almasıdır.” dedi.

İSTİFAYA DAVET EDİYORUM

Kocaeli Barosu’nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen adli yıl açılışı programına katılmayan 41 barodan biri olduğunu ifade eden Ünlü, “27 Kasım 2018’de ben baro yönetimini Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın dediği için istifaya davet etmiştim. Adli yıl açılışına katılmayarak Kocaeli barosu milletin evine, devletin evine gitmeyi kabul etmemiştir. Bizler de tekraren bu tavır ve hareketlerinden dolayı demokratik tavrımızın arkasında durarak, Kocaeli Baro Başkanı ve yönetimini tekrar istifaya davet ediyoruz. Kocaeli barosunun milletin evindeki organizasyona katılmamasından dolayı Baro’ya tavır alan Cumhuriyet Başsavcımıza, adalet komisyon başkanımıza, hakim ve savcılarımıza teşekkür ediyoruz. Siz devletin olduğu yere tavır koyarak gitmezseniz, Cumhuriyet başsavcılığı da tavrının arkasında durur ve sizin resepsiyonunuza katılmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.