Kızılkaya Öğretmenleri unutmadı

Darıca 23.11.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kızılkaya Öğretmenleri unutmadı

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Melik Kızılkaya 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde sahaya indi.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün cumartesi gününe denk gelmesinden dolayı Cuma günü Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan tüm ilk ve orta öğretim okullarını gezerek burada ki eğitimcileri ziyaret eden Kızılkaya, yine mahalle sınırları içinde yer alan Darıca Halk Eğitim merkezi eğitimcilerini de ziyaret etti. Öğretmenlere çiçek ve özel kalem setinden oluşan hediyelerini sunarak öğretmenler gününü kutlayan Melik Kızılkaya, kurum idarecileri ile de uzun süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Kızılkaya’ya azalarının da destek verdiği ziyaret programında öğrencilere, velilere, öğretmenlere, okul hizmetlilerine ve idarecilerine hediye takdiminde bulunarak eğitim camiasının bu özel gününde kendilerine kutlama mesajında bulundu. Kazım Karabekir Muhtar Adayı Melik Kızılkaya eğitim camiasına verdiği mesajda, “Annesinin kucağından ilk kez ayrılıp, emanet gelen çocuklarımızı şefkatiyle kucaklayıp, hayat denizinde yelken açtıran, karşısına çıkacak çetin yolları, o yolları nasıl yürüyeceğini gösteren, karanlık dehlizlerde önünü aydınlatacak meşaleleri yakan, milyonlarca çocuğun gelişmesinde, benliğini bulmasında, yarınlara hazırlanmasında sonsuz emek harcayan siz değerli öğretmenlerimiz; üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Sözlerine yer verdi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı Melik Kızılkaya 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde sahaya indi.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün cumartesi gününe denk gelmesinden dolayı Cuma günü Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan tüm ilk ve orta öğretim okullarını gezerek burada ki eğitimcileri ziyaret eden Kızılkaya, yine mahalle sınırları içinde yer alan Darıca Halk Eğitim merkezi eğitimcilerini de ziyaret etti. Öğretmenlere çiçek ve özel kalem setinden oluşan hediyelerini sunarak öğretmenler gününü kutlayan Melik Kızılkaya, kurum idarecileri ile de uzun süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Kızılkaya’ya azalarının da destek verdiği ziyaret programında öğrencilere, velilere, öğretmenlere, okul hizmetlilerine ve idarecilerine hediye takdiminde bulunarak eğitim camiasının bu özel gününde kendilerine kutlama mesajında bulundu. Kazım Karabekir Muhtar Adayı Melik Kızılkaya eğitim camiasına verdiği mesajda, “Annesinin kucağından ilk kez ayrılıp, emanet gelen çocuklarımızı şefkatiyle kucaklayıp, hayat denizinde yelken açtıran, karşısına çıkacak çetin yolları, o yolları nasıl yürüyeceğini gösteren, karanlık dehlizlerde önünü aydınlatacak meşaleleri yakan, milyonlarca çocuğun gelişmesinde, benliğini bulmasında, yarınlara hazırlanmasında sonsuz emek harcayan siz değerli öğretmenlerimiz; üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Sözlerine yer verdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.