‘Kocaeli çok şanslı’

Kocaeli 28.01.2016 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Kocaeli çok şanslı’

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı makamında ağırladı. Kocaeli’nde ki terör ve asayiş olaylarının Türkiye ortalamasından az olduğuna dikkat çeken Türkkan, bunun için Güzeloğlu’na teşekkür ederek, Kocaelilerin şanslı olduğunu söyledi. 24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde Vali Güzeloğlu ile uzun süre sohbet eden Türkkan, çeşitli konularla ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Öte yandan Vali Güzeloğlu ile Türkkan’ın gündem maddelerinden biri de Kocaeli’nin terör ve asayiş durumuydu. Türkiye’de yaşanan olaylara değinen ve Kocaeli’nde Türkiye’de yaşanan olayların aksine bir durum olduğuna vurgu yapan Türkkan, Güzeloğlu’nun Kocaeli için bir şans olduğunu ifade etti. KENTLİLİK BİLİNCİ ARTIYOR Kocaeli’nde asayiş olaylarının ortalamasının Türkiye ortalamasından çok daha az olduğunu belirten Türkkan, bunun için Vali Güzeloğlu’na teşekkür etti. Kocaeli’nde kentlilik bilincinin her geçen gün arttığını söyleyen Türkkan, bunun da hem Kocaeli hem de Kocaeli’nde yaşayan vatandaşlar için önemli bir gelişme olduğunu dile getirdi. Vali Güzeloğlu ise nazik ziyaretinden dolayı Türkkan’a teşekkür ederek ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Ziyaret daha sonra ikilinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, 24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı makamında ağırladı. Kocaeli’nde ki terör ve asayiş olaylarının Türkiye ortalamasından az olduğuna dikkat çeken Türkkan, bunun için Güzeloğlu’na teşekkür ederek, Kocaelilerin şanslı olduğunu söyledi.

24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde Vali Güzeloğlu ile uzun süre sohbet eden Türkkan, çeşitli konularla ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Öte yandan Vali Güzeloğlu ile Türkkan’ın gündem maddelerinden biri de Kocaeli’nin terör ve asayiş durumuydu. Türkiye’de yaşanan olaylara değinen ve Kocaeli’nde Türkiye’de yaşanan olayların aksine bir durum olduğuna vurgu yapan Türkkan, Güzeloğlu’nun Kocaeli için bir şans olduğunu ifade etti.

KENTLİLİK BİLİNCİ ARTIYOR

Kocaeli’nde asayiş olaylarının ortalamasının Türkiye ortalamasından çok daha az olduğunu belirten Türkkan, bunun için Vali Güzeloğlu’na teşekkür etti. Kocaeli’nde kentlilik bilincinin her geçen gün arttığını söyleyen Türkkan, bunun da hem Kocaeli hem de Kocaeli’nde yaşayan vatandaşlar için önemli bir gelişme olduğunu dile getirdi. Vali Güzeloğlu ise nazik ziyaretinden dolayı Türkkan’a teşekkür ederek ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Ziyaret daha sonra ikilinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.