Kocaeli’de 234 bin kişiye verildi

Kocaeli 04.02.2016 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli’de 234 bin kişiye verildi

Kocaeli'de 234 bin anneye süt yardımı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği örnek proje 2006 yılından itibaren aralıksız devam ediyor. Süt 41 Kartlar vasıtası ile yürütülen hizmetten bu güne kadar 234 bin 170 anne yararlanırken 13 milyon 606 bin 415 litre süt desteğinde bulunuldu. SÜT 41 KARTLAR İLE Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün Annelere Süt Hizmeti kentin önemli bir görevini yerine getiriyor. Hizmet ile Kocaeli genelinde annelere, doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sonra 3 ay olmak üzere ayda 12 litre süt dağıtılıyor. Süt 41 Kartlar vasıtasıyla yürütülen anlamlı hizmetten yararlanmak isteyen anneler kendisini takip eden Aile Sağlığı Merkezindeki doktoruna başvurarak sürece dâhil oluyor.
Kocaeli'de 234 bin anneye süt yardımı yaptı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı nesillerin yetişmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği örnek proje 2006 yılından itibaren aralıksız devam ediyor. Süt 41 Kartlar vasıtası ile yürütülen hizmetten bu güne kadar 234 bin 170 anne yararlanırken 13 milyon 606 bin 415 litre süt desteğinde bulunuldu.

SÜT 41 KARTLAR İLE

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün Annelere Süt Hizmeti kentin önemli bir görevini yerine getiriyor. Hizmet ile Kocaeli genelinde annelere, doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sonra 3 ay olmak üzere ayda 12 litre süt dağıtılıyor. Süt 41 Kartlar vasıtasıyla yürütülen anlamlı hizmetten yararlanmak isteyen anneler kendisini takip eden Aile Sağlığı Merkezindeki doktoruna başvurarak sürece dâhil oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.