Kocaeli'de Derbi Var

Spor 19.08.2017 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'de Derbi Var

Kocaelispor ve Gölcükspor, önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesinde son sınavlarına çıkıyorlar

Kocaelispor ve Gölcükspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında karşı karşıya geeceklerler. Her iki takımın teknik patronunun ideale yakın kadrolarıyla sahaya çıkması beklenirken, kent derbisi saat 17.00’de Gölcük Şehir Stadı’nda oynanacak.   SON DENEMELER 2017-2018 sezonuna Bolu etapları ile hazırlanan Kocaelispor ile Afyon’da hazırlanan Gölcükspor, hazırlık maçlarını tamamlıyor. Kocaelispor, kamplarda oynadığı hazırlık maçlarında bir tek BAL ekiplerinden Düzce Beyköy Belediyespor’a karşı galibiyet alırken, Gölcükspor 5 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı. 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Gölcükspor’da teknik patron Ramiz Soydaş, yeni transferleriyle eskilerin karması olacak ideal kadrosunu sahaya sürecek. 3.Lig 3.Grup temsilcisimiz Kocaelispor’un teknik patronu Ümit Metin Yıldız ise takımdan ayrılanların olması ve transfer yasağı nedeniyle eski kadronun içerisinde hazırladığı ideale yakın on birini sahaya sürecek.   GÖLCÜK ORDU İLE, KOCAELİSPOR SULTANBEYLİ İLE  2017-2018 sezonu 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Gölcükspor ilk maçında, lige iddialı hazırlanan yeni Orduspor’u evinde ağırlayacak. Kocaelispor ise ilk maçında İstanbul’da Sultanbeyli deplasmanına çıkacak. Kocaelispor’un deplasman yasağı olduğu için ilk maçında taraftarından yoksun mücadele edecek. Özel maçta karşılaşacak iki ekibimiz, geçen yıl aynı grupta yer almış ve sezonun son maçında Play-Off’a yükselme mücadelesi vermişlerdi. Kocaelispor, derbide Gölcükspor’u yenerek Play-Off’a yükselmiş ve final maçında Altay’a penaltılarla kaybederek, 2.Lig’e çıkamamıştı.    
Kocaelispor ve Gölcükspor, önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesinde son sınavlarına çıkıyorlar

Kocaelispor ve Gölcükspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında karşı karşıya geeceklerler. Her iki takımın teknik patronunun ideale yakın kadrolarıyla sahaya çıkması beklenirken, kent derbisi saat 17.00’de Gölcük Şehir Stadı’nda oynanacak.

 

SON DENEMELER

2017-2018 sezonuna Bolu etapları ile hazırlanan Kocaelispor ile Afyon’da hazırlanan Gölcükspor, hazırlık maçlarını tamamlıyor. Kocaelispor, kamplarda oynadığı hazırlık maçlarında bir tek BAL ekiplerinden Düzce Beyköy Belediyespor’a karşı galibiyet alırken, Gölcükspor 5 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı. 3.Lig 2.Grup temsilcimiz Gölcükspor’da teknik patron Ramiz Soydaş, yeni transferleriyle eskilerin karması olacak ideal kadrosunu sahaya sürecek. 3.Lig 3.Grup temsilcisimiz Kocaelispor’un teknik patronu Ümit Metin Yıldız ise takımdan ayrılanların olması ve transfer yasağı nedeniyle eski kadronun içerisinde hazırladığı ideale yakın on birini sahaya sürecek.

 

GÖLCÜK ORDU İLE, KOCAELİSPOR SULTANBEYLİ İLE 


2017-2018 sezonu 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Gölcükspor ilk maçında, lige iddialı hazırlanan yeni Orduspor’u evinde ağırlayacak. Kocaelispor ise ilk maçında İstanbul’da Sultanbeyli deplasmanına çıkacak. Kocaelispor’un deplasman yasağı olduğu için ilk maçında taraftarından yoksun mücadele edecek. Özel maçta karşılaşacak iki ekibimiz, geçen yıl aynı grupta yer almış ve sezonun son maçında Play-Off’a yükselme mücadelesi vermişlerdi. Kocaelispor, derbide Gölcükspor’u yenerek Play-Off’a yükselmiş ve final maçında Altay’a penaltılarla kaybederek, 2.Lig’e çıkamamıştı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.