Kocaeli'de ekmeğe zam gelecek mi?

Kocaeli 26.07.2018 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli'de ekmeğe zam gelecek mi?

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı İstanbul’da ekmeğe yapılan 25 kuruşluk zamma karşın ilimizde birkaç ay ekmeğe zam yapılmayacağını ancak çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, artan masraflar nedeniyle ekmeğin satış fiyatına zam geleceğini fakat bunun yüksek bir oranda olmayacağını dile getirmişti. Her şehirde farklı oranlarda gelecek zammın Kocaeli’de ne kadar olacağına Fırıncılar Odası karar verecek. İSTANBUL’DA 25 KURUŞ ZAM Balcı’nın açıklaması sonrasında dün İstanbul’ da ekmeğe 25 kuruş zam geldi. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı bazı fırınlar ekmeğe 25 kuruş zam yaptı ekmek 1.50 TL'ye satılmaya başlandı. Fırıncılar Odası'na bağlı olan fırınlar ise ilerleyen günlerde zam yapacaklarını belirtti. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı zam konusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, ilimizde ekmeğe birkaç ay dama zam yapılmayacağını açıkladı. ZAM ORANI BELLİ DEĞİL Ekmeğe gelecek zam konusunda çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Oda olarak zam konusunda çalışmalarımız sürüyor. Ekmeğe ne kadar zam geleceği konusunda şimdilik bir rakam veremiyorum. Fırıncılar olarak; işçi giderlerimiz, yakıt fiyatları ve asgari ücrete gelen zam nedeniyle zam yapmak zorunda kalacağız. Her şehirde zam oranı farklı olacak. Kocaeli için zam oranını belirlediğimizde gerekli açıklamayı yapacağız” dedi.
Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı İstanbul’da ekmeğe yapılan 25 kuruşluk zamma karşın ilimizde birkaç ay ekmeğe zam yapılmayacağını ancak çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, artan masraflar nedeniyle ekmeğin satış fiyatına zam geleceğini fakat bunun yüksek bir oranda olmayacağını dile getirmişti. Her şehirde farklı oranlarda gelecek zammın Kocaeli’de ne kadar olacağına Fırıncılar Odası karar verecek.

İSTANBUL’DA 25 KURUŞ ZAM

Balcı’nın açıklaması sonrasında dün İstanbul’ da ekmeğe 25 kuruş zam geldi. İstanbul Ticaret Odası'na bağlı bazı fırınlar ekmeğe 25 kuruş zam yaptı ekmek 1.50 TL'ye satılmaya başlandı. Fırıncılar Odası'na bağlı olan fırınlar ise ilerleyen günlerde zam yapacaklarını belirtti. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı zam konusunda çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, ilimizde ekmeğe birkaç ay dama zam yapılmayacağını açıkladı.

ZAM ORANI BELLİ DEĞİL

Ekmeğe gelecek zam konusunda çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Oda olarak zam konusunda çalışmalarımız sürüyor. Ekmeğe ne kadar zam geleceği konusunda şimdilik bir rakam veremiyorum. Fırıncılar olarak; işçi giderlerimiz, yakıt fiyatları ve asgari ücrete gelen zam nedeniyle zam yapmak zorunda kalacağız. Her şehirde zam oranı farklı olacak. Kocaeli için zam oranını belirlediğimizde gerekli açıklamayı yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.