Kocaeli’de FETÖ operasyonu

Kocaeli 15.07.2020 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli’de FETÖ operasyonu

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında terör örgütüne iltisak ve bağlantısı bulunduğuna yönelik tespitler yapılan 10 şüpheli şahıs 15.07.2020 tarihinde ilimiz ile birlikte 9 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile birlikte gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecektir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında terör örgütüne iltisak ve bağlantısı bulunduğuna yönelik tespitler yapılan 10 şüpheli şahıs 15.07.2020 tarihinde ilimiz ile birlikte 9 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile birlikte gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecektir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.