Kocaeli’de ‘Kampüse Hoş geldin’

Kocaeli 03.09.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’de ‘Kampüse Hoş geldin’

'Kampüse Hoşgeldin' projesiyle üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, Kocaeli’de şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan ‘Kampüse Hoş geldin’ projesi ile 81 ilde üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, okuyacakları şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor. Konu hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Kocaeli Üniversitesini kazanıp yarın itibariyle kayıt için şehrimize gelecek genç kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olmak ve rehberlik etmek üzere “Kampüse Hoşgeldin” projemiz kapsamında hazırlıklarımız tamamlandı.  Kardeşlerimize yardımcı olmak üzere sabırsızlıkla güzel şehrimiz Kocaeli’ye bekliyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI    
'Kampüse Hoşgeldin' projesiyle üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, Kocaeli’de şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan ‘Kampüse Hoş geldin’ projesi ile 81 ilde üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, okuyacakları şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkânları hakkında rehberlik hizmeti veriliyor. Konu hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Kocaeli Üniversitesini kazanıp yarın itibariyle kayıt için şehrimize gelecek genç kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olmak ve rehberlik etmek üzere “Kampüse Hoşgeldin” projemiz kapsamında hazırlıklarımız tamamlandı.  Kardeşlerimize yardımcı olmak üzere sabırsızlıkla güzel şehrimiz Kocaeli’ye bekliyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.