Kocaeli'de öğretmenler görevden ihraç edildi

Kocaeli 24.12.2017 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'de öğretmenler görevden ihraç edildi

695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname ile Kocaeli'den toplamda 12 öğretmen ihraç edilirken, Gebze’den 3 Çayırova’dan ise bir öğretmen ihraç edildi. İhraç Edilen Öğretmenler Şöyle: Engincan T. (Çayırova), Bahadır Y. (Gebze), Murat K. (Gebze), Yakup C. (Gebze) Öte yandan Yayımlanan KHK ile birlikte İnfaz Koruma memuru: Betül Andıç Ersoy ile Öğretmen: Nebahat Gümüşdağ göreve iade edildi.  

695 ve 696 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname ile Kocaeli'den toplamda 12 öğretmen ihraç edilirken, Gebze’den 3 Çayırova’dan ise bir öğretmen ihraç edildi.

İhraç Edilen Öğretmenler Şöyle:

Engincan T. (Çayırova), Bahadır Y. (Gebze), Murat K. (Gebze), Yakup C. (Gebze)

Öte yandan Yayımlanan KHK ile birlikte İnfaz Koruma memuru: Betül Andıç Ersoy ile Öğretmen: Nebahat Gümüşdağ göreve iade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.